Haberler

Manisa haber: AK Parti'li Baybatur, Salihli'de ziyaretlerde bulundu

Güncelleme:

Manisa haberlerine göre AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Salihli'de esnafla ve gençlerle bir araya geldi.

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Salihli'de esnafla ve gençlerle bir araya geldi.

AK Parti Manisa İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Baybatur, düzenlediği kahvaltı programında sanayi sitesi esnafıyla buluştu, taleplerini dinledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Baybatur, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Başkanı Devlet Bahçeli'nin teşkilatlarına en fazla ihtiyaç duyduğu bir dönemden geçildiğini belirtti.

Yeni bir dünya düzeni kurulduğuna işaret eden Baybatur, "Uluslararası ilişkiler alanında, iktisatta bütün alanlarda kurulmuş olan yapılar, anlayışlar, paradigmalar çöküyor. Dışarıda tam istiklale sahip bir Türkiye mücadelesini verirken içerideyse yalan, iftira, çamur siyasetiyle mücadele ediyoruz." ifadesini kullandı.

Ziyaret kapsamında MHP Salihli İlçe Başkanlığı'nda da ziyaretlerde bulunan Baybatur, Cumhur İttifakı'nın Türkiye'nin her noktasında büyük bir uyum içerisinde 2023 seçimlerine hazırlandığını aktardı.

Baybatur, 2023 seçimlerinin büyük ve güçlü Türkiye yolunda yeni bir milat olacağını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"AK Parti, BBP ve MHP olarak önümüzdeki seçimlerden yine, yeni zaferlerle ayrılacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Çünkü bizler, vatanı, bayrağı ve milleti için samimiyetle çalışan insanlarız. Hepimizin fedakarlık yapması gereken bir dönem. Sokak sokak, ev ev, dükkan dükkan gezerek hizmetlerimizi ve bu seçimlerin önemini anlatacağız. Beraber çalışıp, birlikte yeni zaferlere imza atacağız."

Baybatur, daha sonra Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı ziyaret etti.

AK Parti Salihli İlçe Gençlik Kolları tarafından Rahmi Turan Stadyumu'nda düzenlenen Gençlik Buluşması'na da katılan Baybatur, burada kız ve erkek futbol takımı oyuncularının krampon, eşofman ve forma talebini Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk'e iletti.

Kaynak: AA / Politika

Murat Baybatur Milletvekili Salihli Manisa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title