Haberler

AK Parti'li Aday Barış Aydın'dan İstikrar Vurgusu

ANKARA (İHA) – AK Parti Ankara 1. bölge milletvekili adayı Barış Aydın, ülkede istikrarın ve ekonomik gelişimin devam etmesinin önemine vurgu yaptı.

ANKARA (İHA) – AK Parti Ankara 1. bölge milletvekili adayı Barış Aydın, ülkede istikrarın ve ekonomik gelişimin devam etmesinin önemine vurgu yaptı.

Seçim çalışmalarını sürdüren Barış Aydın, üyesi olduğu ve daha önce başkanlığını yaptığı Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Aydın'ı, TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ağırladı. Görüşmede TÜGİAD üyelerinden kalabalık bir grup da hazır bulundu. Ziyarette, Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirmede bulunan Aydın, seçilmesi durumunda Ankara'ya yönelik projeleri hakkında da bilgiler verdi. Aydın, istikrar ve kalkınma için öncelikle terör olaylarının sona erdirilmesinin önemine işaret ederken, "Bu konu düzenimizin, birlik ve beraberliğimizin bozulmasını amaçlayan şer odaklarının ve ekonomik kalkınmanın önünü kesmeye, huzurumuzu kaçırmaya çalışanların önceliğidir" ifadesini kullandı.

Ülke olarak huzuru yakalamak ve korumanın önemini vurgulayan Aydın, şöyle konuştu:

"Ülke ve millete sahip çıkılması gerekir. Bu her dönem önemlidir, bu günlerde daha da önemlidir. 1 Kasım seçimlerinde hepimizin istediği şey, ülkenin huzura rahata ve istikrara kavuşması. Bu günlerde siyasi düşünceler yerine birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek düşünce ve eylemlerde bulunmalıyız. Birlik ve beraberlik için elimizden gelen her şeyi yapmalıyız. Acılar yaşanmasının önüne geçmek için, hainlik yapanlara fırsat vermemek için var gücümüzle çalışmalıyız."

Aydın, Türkiye'de kalkınma ve gelişmenin sürmesinin, siyasi istikrara bağlı olduğunun altını çizerek, ülkenin siyasette istikrarsızlığa tahammülünün olmadığını vurguladı. Ekonomide son 13 yılda yakalanan başarı grafiğini sürdürmek için istikrarın şart olduğunu ifade eden Aydın, istikrar ortamında Türkiye'nin, dinamik nüfusu, rekabet gücü yüksek güçlü ekonomisi ile yoluna sorunsuz devam edeceğini kaydetti.

TÜGİAD Ankara Şube Başkanı Türker Naslı da konuşmasında; görevi teslim aldığı, AK Parti Ankara 1. bölge milletvekili adayı olan Barış Aydın'ı TÜGİAD'da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendisine başarılar diledi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Barış Aydın Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title