Haberler

AK Parti Kütahya İl Başkanı ve Milletvekilleri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı'nı ziyaret etti

Güncelleme:

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette Kütahya'daki yol yatırımları ve İstanbul-Antalya otobanı proje çalışmaları görüşüldü.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu'nu ziyaret etti.

İl Başkanı Mustafa Önsay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Genel Başkan Yardımcımız ve milletvekillerimiz ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu'nu ziyaretimizde Kütahya'mızda mevcut devam eden Tavşanlı-Domaniç, Emet-Tavşanlı ve Simav Abide-Demirci karayolu yatırımlarımızı, TCDD nezdinde şehrimizin beklentilerini, İstanbul-Antalya otobanı proje çalışmalarını görüştük. "Yol medeniyettir ve kalkınmanın temelidir", düsturunca Kütahya'mızın taleplerini sürekli, azimle ve ısrarla takip etmeye devam edeceğiz" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı İsmail Çağlar Bayırcı Abdülkadir Uraloğlu Mehmet Demir Mehmet Demir Adil Biçer Hamza Dağ İstanbul Kütahya Antalya Ulaşım Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title