Haberler

AK Parti Kütahya İl Başkanı Önsay'dan gazeteciye: İşine bak, çarparım

Güncelleme:

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'ın esnaf ziyareti sırasında çekim yapan gazeteciye 'Çarparım' şeklinde sarf ettiği sözler tepki topladı. O anlar anbean kayda geçti.

Ak Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti yaptığı sırada programı takip eden gazeteciye, "Oğlum çekip durma, işine bak, çarparım." dedi. Gazeteci, 'Size yakışmıyor." diye uyarıda bulunarak tepki gösterirken yaşanan o gergin anlar kameralara yansıdı.

"İŞİNE BAK, ÇARPARIM"

Siyasi partilerin yöneticileri, seçim çalışmaları kapsamında sahaya inerek partisinin adaylarına destek istiyor. Bu kapsamda çalışmaların sürdüğü illerden biri olan Kütahya'da seçim atmosferine yakışmayacak görüntüler kayda geçti. Ak Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, seçim çalışmalarını takip eden bir gazeteciye 'İşine bak, çarparım." dedi.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Önsay'dan gazeteciye çirkin sözler: İşine bak, çarparım

"SENİNLE MUHATAP OLMAK İSTEMİYORUM"

Başkan Önsay'ın sözleri karşısında neye uğradığını şaşıran basın mensubu, "Başkanım çekeceğiz, işimizi yapıyoruz biz." sözleriyle yanıt verdi. Ortam bir anda gerilirken, gazeteci, "Bakın size yakışmıyor bu. Ben gazeteciyim ve şu anda milletvekilimiz var, belediye başkan adayımız var." diyerek Ak Parti İl Başkanı Önsay'ı uyardı. Ancak karşılık olarak ise Önsay'dan ,"Seninle muhatap olmak istemiyorum, sebebini sen biliyorsun." yanıtını aldı.Önsay, "Çarparım" tehdidinin yakışmadığını belirten gazeteciye "Git şurdan hadi, işine bak." şeklinde ifadeler kullanmaya devam etti

AK Parti Kütahya İl Başkanı Önsay'dan gazeteciye çirkin sözler: İşine bak, çarparım

KAMERALARIN KAPATILMASINI İSTEDİ

O anları kayda alan kameramandan çekim yapmamasını isteyen Önsay, yanındaki kalabalık ile yoluna devam etti. Konuyla ilgili olarak Ak Parti Kütahya İl Başkanlığı'ndan ve Mustafa Önsay'dan henüz bir açıklama gelmedi. Büyük tepki toplayan olaydan geriye kameralara yansıyan görüntüler kaldı.

Haberler.com / Eymen Dursun - Politika

AK Parti Kütahya Sözler Hukuk 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

Mesut Aydın:

Sindirilmemiş yada parayla satın alınamamış gazeteciler de varmış demekki memlekette, yoksa niye kızsın başkan…

88
23
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

doğrudur bunlar gazeteciyi çarparmı bilmem ama milleti çaktırmadan çok acayip çarpıyorlar

89
15
yanıtYanıtla
Gokay Ergul:

22 yıl ülkeyi yönetenlerin geldiği nokta bu işte padişahlık sistemiyle mi yonetiliyoruz Cumhuriyet ilemi neyle yönetiliyor bu ülke külhan bey gibi dolaşıyorlar niye çünkü AK partili olanlara her şey hak

64
14
yanıtYanıtla
Doğrucu vatandaş:

Yaşasın Ulu Padişahımız ve yaverleri, pardon vezirleri!

49
13
yanıtYanıtla
NURULLAH AYDEMİR:

Esnaf ziyareti yapıyorlar yanındaki gençlerden birisi de mübarek ramazan ayında sigara içiyor yazıklar olsun. Birde müslümanız diye geçiniyorsunuz.

36
19
yanıtYanıtla
Ali Tezel:

Akp=ihale başka amaçları yok.

40
13
yanıtYanıtla
Yavuz Şeker:

Kilik kiyafate baksan adam dersin

41
6
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

Teke tekte bu gazeteciyle dövüşe var mısın başkan !

24
6
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

İktidarın adamı ya bak valla çarpar. Ammaaaa Allahın olup kulun olmadığı yerlerde kedi gibi korkar bunun gibiler...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title