Haberler

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan Seydişehir'i ziyaret etti

Güncelleme:

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, Seydişehir'i ziyaret etti. Baykan, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ile bir araya gelerek birlik ve beraberlik içinde çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Ak Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan Seydişehir'i ziyaret etti.

Şaban Cengiz Kültür Merkezinde Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay'la bir araya gelen Baykan, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

Meclisin tatilde olması nedeniyle saha çalışmalarına hız verdiklerini kaydeden Baykan, "AK Parti Konya İl Başkanlığımızın organizasyonunda bütün milletvekili arkadaşlarımız, belediye başkanlarımız, il ve ilçe yönetimlerimizle birlikte Konya'nın bütün ilçelerinde sahadayız. Konya milletvekilleri olarak bizler sadece seçim zamanı değil, her zaman sahadayız. Çifti ve esnaf kardeşlerimizle bir araya geliyoruz. Bizleri güler yüzle karşılayan, davamızın bugünlere gelmesinde dua ve desteklerini bizlerden esirgemeyen hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bizler hizmet üretmeye devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimiz daim eylesin, tüm esnaflarımıza hayırlı, bereketli ve bol kazançlar diliyorum. dedi.

Baykan'a, ziyaretleri sırasında ilçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Kaynak: AA / Politika

Mehmet Baykan Mehmet Tutal Milletvekili Seydişehir AK Parti Baykan Konya Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title