Haberler

AK Parti Kayseri Yönetiminden Üyelere Elektronik Kimlik Kartı

Ak Parti Kayseri Teşkilatı üyelerine elektronik kart yaptırdı.

Ak Parti Kayseri Teşkilatı üyelerine elektronik kart yaptırdı. Elektronik kart parti faaliyetlerinde tanıtım ve kimlik olmanın yanı sıra İl ve ilçe Danışma Kurulu toplantılarına kimlerin katılıp katılıp katılmadığının denetlenmesinde de bir yoklama aracı oluyor.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, Kayseri il teşkilatı tarafından yaptırılan özel yazılım sonucu üyelere elektronik kimlik kartlarından dağıttıklarını söyledi. Dengiz, "Türkiye genelinde bir ilki gerçekleştirerek üyelerimize dağıttığımız elektronik kartlar toplantılar öncesinde okutulduğunda, üyenin fotoğrafı ve diğer bilgileri ekranda görünüyor. Böylece üyelerimizden kimlerin toplantıya katılıp katılmadığını görüyor hem de elektronik ortamda bilgilerini güncelliyoruz" diyor. Elektronik kartlar, Parti il ve ilçe yönetim kurulu, İl Genel Meclisi, Belediye Meclisi, Kadın ve Gençlik Kolları üyelerine veriliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Ömer Dengiz Ak Parti Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title