Haberler

Kırşehir haber | Kırşehir'de AK Parti heyeti köylerde muhtarlar ve çiftçilerin taleplerini dinledi

Güncelleme:

Kırşehir haberlerine göre AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli ve İl Başkanı Seher Ünsal, köyleri ziyaret ederek muhtarlar ve çiftçilerin taleplerini dinledi.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli ve İl Başkanı Seher Ünsal, köyleri ziyaret ederek muhtarlar ve çiftçilerin taleplerini dinledi.

İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Kendirli ve Ünsal, 2 günlük program kapsamında 15 köyü ziyaret etti.

Çiftçilerin talepleri ve görüşlerini alan Kendirli ve Ünsal, hükümetin tarım ve hayvancılıkla ilgili hizmetlerini anlattı.

Ziyaretleri değerlendiren Ünsal, çiftçiler ve köy muhtarlarıyla belirli aralıklarla bir araya geldiklerini ifade etti.

Taleplerin kendilerine gelmesini beklemeden, teşkilat olarak köylere giderek sorunları yerine çözmeye çalıştıklarını vurgulayan Ünsal, "İki günde 15 köyü ziyaret ettik. İnşallah 252 köyümüzün tamamını ziyaret edeceğiz. Parti teşkilatları olarak çiftçilerimizin ve köy sakinlerimizin her zaman yanındayız. Talepleri not ettik. Hem il başkanı olarak ben hem milletvekilimiz hem de İl Genel Meclisi başkanımız ile anında çözüme kavuşan talepler de oldu. AK Parti hizmetin adıdır." ifadelerini kullandı.

Köy ziyaretlerine, İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Demir, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Haydar Bilgin, İl Genel Meclisi üyeleri ve partililer katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Mustafa Kendirli Milletvekili Kendirli Kırşehir Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title