Haberler

AK Parti İl Başkanı Günnar, İlçe Başkanları ile Toplantıda Buluştu

AK Parti İlçe Başkanları toplantısı Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar’ın başkanlığında yapıldı.

AK Parti İlçe Başkanları toplantısı Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar'ın başkanlığında yapıldı.

İlçe kongreleri ve Genel Seçim öncesi yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu toplantıya 18 ilçe başkanı ve AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcıları, kadın ve gençlik kolları başkanları katıldı. Burada bir konuşma yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar,"Partimizde kongre süreci başlamıştır. İlçe kongrelerimiz 1.5 ay gibi kısa bir süre zarfında başlayacaktır. Kongrelerimiz partimizin, teşkilatlarımızın birlik ve beraberliğini güçlendirmek adına yapılmaktadır. Dolayısıyla 2015'te yapılacak olan genel seçim öncesi bütün kongrelerimizin yapılması ve bütün teşkilatlarımızın güçlenmesi bu anlamda önemlidir. Bu süreyi en verimli bir şekilde kullanarak tüm kongrelerimizden partimize yaraşır bir şekilde çıkacağız. Gerçekleştirdiğimiz toplantıda da kongre takvimi sürecinde neler yapılması gerektiği, mahalle delege seçimlerinin nasıl yapılacağı, tarihlerinin belirlenmesi gibi konularda ilçe teşkilatlarımızı bilgilendireceğiz. Bunun için teşkilatlarımızın her yönden hazır olmaları gerekiyor. AK Parti olarak Türkiye genelinde çok disiplinli ve istişareye önem veren bir partiyiz. Elbette parti içindeki seçilme ve aday olmak isteyen arkadaşlarımız olacaktır. 18 ilçemizde bu süreci Genel Merkezimizle istişare halinde parti kültürüne uygun bir şekilde geçireceğiz. Çalışmalarımız bu yönde olacaktır. Bu süreç tamamlanıp adaylarımız belli olduğunda küskünlük, kırgınlık, ayrılık olmayacağına inanıyorum. Siz ilçe başkanlarımdan da isteğim bu yönde telkinlerde ve çalışmalarda bulunmanızdır. İnşallah yapacağımız bu kongrelerimizle yenilenmiş, eksiklerini gidermiş ve daha da büyümüş olarak ve o heyecanla 2015'de yapılacak olan genel seçime gideceğiz" dedi.

Kongre sürecinin ardından 2015 yılında gerçekleştirilecek Genel Seçim sürecinin başlayacağını kaydeden Günnar "AK Parti'nin 2023 hedeflerine ulaşmak için büyük önem taşıyan 2015 seçimleri bizim için çok önemli. Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu liderliğindeki yeni Türkiye'nin inşası yolunda en büyük adım 2015 milletvekilleri seçimleri olacaktır. Bu seçimlerde yeni Anayasa'yı yapabilecek sayıya ulaşmamız gerekiyor. Demokratik ve güçlü yeni Türkiye için bu çok önemli. Zaten bu seçimlerden sonra 4 yıl boyunca Türkiye'nin önünde hiçbir seçim yok. 2019 yılına kadarki süreç gelişmenin, büyümenin ve 2023 hedeflerinin gerçekleştirileceği önemli bir dönem olarak tarihe geçecektir. O nedenle tüm teşkilat mensuplarımıza büyük sorumluluk düşüyor. Bu süreci, teşkilatlarımızın çalışmaları ile canlı tutacağız. Her zaman olduğu gibi bu dönemde de sadece evlere değil gönüllere de girmenin gayreti içerisinde olacağız. Gönüller fethetmeden, çalışmadan, koşmadan hiçbir sonuç alınmaz ve seçim kazanılmaz" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Adnan Günnar Ak Parti Türkiye Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title