Haberler

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş Niğde'de Esnaf Ziyaretinde Bulundu

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Niğde'de esnaf ziyaretinde bulundu. Elitaş, çeşitli programlara katılmak için geldiği Niğde'de, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Elitaş burada, İl Başkanı Mustafa Özdemir ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Ardından Yeni Çarşı'da esnafla sohbet eden Elitaş, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir'e destek istedi. Elitaş'a, AK Parti Niğde Milletvekili Cevahir Uzkurt, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Özegen ile partililer eşlik etti.

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Niğde'de esnaf ziyaretinde bulundu.

Elitaş, çeşitli programlara katılmak için geldiği Niğde'de, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Elitaş burada, İl Başkanı Mustafa Özdemir ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Ardından Yeni Çarşı'da esnafla sohbet eden Elitaş, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir'e destek istedi.

Elitaş'a, AK Parti Niğde Milletvekili Cevahir Uzkurt, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Özegen ile partililer eşlik etti.

Kaynak: AA / Politika

Mustafa Özdemir Erdoğan Özegen Mustafa Elitaş Cevahir Uzkurt Emrah Özdemir Milletvekili AK Parti Niğde Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title