Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Giresun'da

Giresun'un Görele ilçesine geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Siyaset Akademisi ile ilgili seminer vermek için

Giresun'un Görele ilçesine geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, ilçe esnafını ziyareti sırasında bir taksici, şehir içinde bulunan gezici radarlardan sürekli ceza yediklerini dile getirdi. Genel Başkan Yardımcısı Soylu, "Bir tek bu konu değil her şeyde sıkıntı var ama bu sıkıntıların giderilmesi için herkes bir çaba sarf ediyor. Ayağımda bir çıban çıktığı zaman dünyanın en rahatsız adamı benim ama bir kişi bir günde üç defa radara yakalanırsa doğal olarak arkadaşımız haklı. Bu konuyla alakalı elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

Daha sonra Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu'nu makamında ziyaret eden Soylu, "Görele'ye geldiğim andan beri büyük bir sıcaklık duyuyorum. Bugün Görele'de bir taraftan Karadeniz'in doğal açıdan Türkiye'nin en güzel yerindeyiz. Kemençenin en güzel sesi burada dinlenir. Görele'nin kendine ait Çavuşlu ekmeği var. Türkiye'nin her yerine buradan dağılıyor. 2 binli yıllardan önce birçok medeniyeti kendi içersinde barındıran bir beldei. Görele ilçesi ülkemizin en önemli zenginliklerinden bir tanesidir "diye konuştu.

Konuşmaların ardından Soylu, hediye edilen kemençeyi çalmaya çalışarak, "İnşallah bu kemençe nameleri memleketimize huzur getirir" ifadelerini kullandı. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Süleyman Soylu Ak Parti Giresun Görele Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title