Haberler

HDP'li vekil Özgül Saki, LGBT yürüyüşüne izin vermeyen polisleri hedef aldı! AK Parti'den tepki gecikmedi

Güncelleme:

Taksim'de düzenlenmek istenen izinsiz LGBT yürüyüşüne katılan HDP İstanbul Milletvekili Özgül Saki, arkadaşlarının gözaltında alındığı söyleyerek polisleri hedef aldı. Saki'ye tepki gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "HDP'li vekil, sapkınların yasadışı gösterisinde başı çekmiş ve emniyet güçlerimize hakaret etmiş. Değerlerimize düşmanlığı 'onur' zanneden bu zevatlara fırsat vermeyeceğiz. Bu yapılan millete vekalet değil ihanettir" dedi.

İstanbul Taksim'de düzenlenmek istenen izinsiz LGBT yürüyüşüne HDP İstanbul Milletvekili Özgül Saki de katıldı. Saki, yasağa rağmen yürüyüş yapmak isteyen LGBTİ'lere izin vermeyen polisleri hedef aldı.

"ARKADAŞLARIMIZI İŞKENCE ALTINDA GÖZALTINA ALDILAR"

Açıklamasında Saki, şu ifadeleri kullandı: "Bugün Taksim'de yapılması gereken trans onur yürüyüşü, herkesin gördüğü gibi polisin adeta bir işgalci kuvvet gibi Taksim'in her tarafını işgal etmesi nedeniyle Taksim'de yapılamadı. Polis şiddeti gecikmedi. Gördüğünüz gibi arkadaşlarımızı işkence altında gözaltına aldılar. Bu mücadele trans onur yürüyüşü, LGBTİ'lerin mücadelesi sadece onların mücadelesi değil, her birimizin mücadelesi"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, HDP'li vekilin polis ekiplerine hakaretine tepki gösterdi

HAMZA DAĞ'DAN TEPKİ

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, HDP İstanbul Milletvekili Saki'nin polis ekiplerine yönelik sözlerine tepki gösterdi.

"BU YAPILAN MİLLETE VEKALET DEĞİL İHANETTİR"

Dağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Adeta toplumsal düzeyde ahlaki tahribatı kendisine görev edinmiş gibi davranan HDP'li vekil, sapkınların yasadışı gösterisinde başı çekmiş ve emniyet güçlerimize hakaret etmiş. Değerlerimize düşmanlığı 'onur' zanneden bu zevatlara fırsat vermeyeceğiz. Bu yapılan millete vekalet değil ihanettir."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, HDP'li vekilin polis ekiplerine hakaretine tepki gösterdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milletvekili Özgül Saki Hamza Dağ İstanbul AK Parti Taksim LGBT Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

HUYSUZ ŞİRİN:

MUHALEFETİN BİLE BİR ŞEREFİ OLMALI, ZATEN AK PARTİ BUNLARIN YÜZÜNDEN KAZANIYOR.

27
4
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Siyasi partiler, Sapkın Akımların Merkezi Olmamalı...oy veren seçmenler bu günaha ortak ediliyor bir şekilde...

19
3
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

halen bunları görüpte, bunlara destek verenlere öncelikle allah akıl fikir versin.

11
5
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

hem ülkeye ihanet, hemde maneviyata düşman.nasıl bir parti bu.acilen kapatılmalı ve hiçbir şekilde siyaset yaptırılmamalı yöneticilerine.

0
1
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

teröre,eşcinsele,hertürlü ahlaksızlığa ve ihanete ortaklar.

0
0
yanıtYanıtla
NAKRE:

Chp nin ortakları isyanda :)

0
0
yanıtYanıtla
D:

Size oy verenlere hakarettir bu. Milletin değerlerine adeta savaş açmış sapkınlıklarla aynı safada yer almak rezilliktir.

0
0
yanıtYanıtla
Hasan Yandik:

Bide bunlar sözde Kürt kardeşlerimizi savunuyorlar inanmayın artık bunlar SÖZDE zulüm görenlerin yanındayız iması yapıyor,proje bunlar artık görün gözünüzü seveyim kardeşlerim

0
0
yanıtYanıtla
Hakan :

Türkiye’deki travestilerin çoğu doğuda akrabaları tarafından taciz gördüğü için hormonları bozulan gençlerdir, onların hormonel bozukluklarından siyasi fayda çıkarmaya çalışanlar hem lgbt özgürlüğü güvencemiz altındadır diyen demokrat cenah hem de bu gördüğünüz tiplerdir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title