Haberler

AK Partili Hamza Dağ'dan CHP'ye Kılıçdaroğlu eleştirisi! Tek tek tavır değiştirenleri paylaştı

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, seçimden sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı parti içindeki tavır değişimini eleştirdi. Bir video paylaşan Dağ, Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel gibi isimlerin seçim öncesi ve sonrası konuşmalarını yayınladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, seçim dönemi destekleyen ancak seçimden sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert bir şekilde eleştiren isimleri hedef aldı. Hazırlanan videoda Ekrem İmamoğlu, Tanju Özcan, Özgür Özel gibi isimlerin seçim öncesi-sonrası demeçleri bulunuyor.

"ENERJİLERİNİ BİRBİRLERİNİ YEMEK İÇİN KULLANIYORLAR"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "Seçimden önce öve öve bitiremedikleri, yere göğe sığdıramadıkları Demokrat Dedeyi seçim sonrasında 'yaşlı diktatör' haline getirip eleştiri yağmuruna tuttular. Mağluplar İttifakının hepsi kaybetti ama hiçbiri sorumluluk almadı. Şimdilerde ise enerjilerini birbirlerini yemek için harcıyorlar" ifadelerine yer verdi.

İşte o paylaşım:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na tavır değişimi eleştirisi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu Özgür Özel Hamza Dağ AK Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Adıyamanlı Kutalmış :

Muhalefet beş kuruş etmediği için kazanıyorsunuz ya..

13
0
yanıtYanıtla
Cem Demirci:

Sayın Hamza DAĞ Bey , Lütfen siz açıklama yapmayın. Emeklilere ek zam vereceğiz diye günlerce açıklama yaptın.Biz Emeklileri heyecanlandırdın, beklenti içine koydun. Bizde sana inandık güvendik fakat sonrasında TV de çıkıp ne söyleyeceğinizi şaşırıp, söylediklerinizden çark ettiniz. Size inancımız kalmadı. Hüsrana Uğradık. Herkes Yetkisi ve Etkisi Dahilinde Açıklama Yapsın Lütfen. Koyu Bir AK Partili Emekliyim. Kusura Bak Lütfen Saygılarımla,

8
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title