Haberler

Hem belediye başkanlığından hem de AK Parti'den istifa eden Rasim Arı, İYİ Parti saflarına geçti

Güncelleme:

AK Parti'den belediye başkanı seçilip kısa süre sonra istifa eden eski Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, İYİ Parti'ye katıldı. İYİ Parti grup toplantısında kürsüye çıkan Arı, "En cesur insanlar yolsuzluk yapmayanlardır" dedi.

Nevşehir Belediye Başkanlığı'ndan geçen yıl, AK Parti'den de ocak ayında istifa eden Rasim Arı, seçimlere az bir zaman kala İYİ Parti saflarına geçti. Arı'ya rozetini parti grubunda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bizzat taktı.

"YOLSUZLUK" VURGUSU YAPTI

Rozetimi taktıktan sonra parti grubuna hitap eden Rasim Arı, "En cesur insanlar yolsuzluk yapmayanlardır. Elbette eksiklerimiz, hatalarımız, noksan ve günahlarımız vardır. Lakin ne vatan sevgisinde ne milli ve manevi değerlere olan bağlılığımızda bizi sorgulayacak adam anasından dünyaya gelmemiştir. Sayın genel başkanımın emrinde aynı siyasi anlayışı sürdürmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Hem belediye başkanlığından hem de AK Parti'den istifa eden Rasim Arı, İYİ Parti saflarına geçti

NE OLMUŞTU?

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı Ocak 2021'de düzenlediği basın toplantısında görevinden ayrıldığını açıklamış, "Tamamen sağlık nedenleri ve sorunları nedeniyle, 21 aydır onur ve şerefle, başı dik bir şekilde hizmet ettiğim Nevşehir Belediye Başkanlığından istifa ediyorum" açıklamasında bulunmuştu. Arı'nın yolsuzluklara karşı mücadele ettiği için istifasının istendiği iddiaları gündeme gelmişti.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Rasim Arı İYİ Parti AK Parti Nevşehir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

gökhan akgül:

EN İYİSİNİ YAPTIN SAYIN ARI. BELEDİYE BAŞKANI OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ SENİ.

105
188
yanıtYanıtla
Kuman:

Bende Nevşehirlileri biliyorsam sandığa gömer bunu

yanıt67
yanıt30
siyah.beyaz:

meral hanım seçim kazanmiş gibi seviniyor ...)) sen böyle sevineceksen göndeririz daha sana ...yalnız çıkma lastikle dıkkat edin arabayı devirmeyin ...))

109
60
yanıtYanıtla
Şeref Sarpkaya:

YANLIŞ En cesur insanlar devletini herşeye karşı koruyanlardır

108
36
yanıtYanıtla
Sebahat Varol:

rasım bey sızın adınıza utanıyorum nasıl olurda hdp ıle ısbırlıgı ıcınde secıme gıden bır partıye katılıyorsunuz, sızın gıbılere artık bu saatten sonra sacede acıyorum ve vatan haınlerı ıle ıs bırlıgı yapanların safına katıldıgınız

70
62
yanıtYanıtla
ercan gurbhetchi:

Abi o kadar eleştir AKPyi sonra kim gelirse akp den hemen al:))) Tıpkı HDP ye saydırıp saydırıp ittifak yaptıkları gibi:)))

77
29
yanıtYanıtla
Reis şeker:

Halkın iradesine darbedir bu madem istifa ettin bağımsız kal bu etik ahlaki değil

63
38
yanıtYanıtla
hasan :

meral hanım zafer mi kazandınız...haberimiz yok

48
29
yanıtYanıtla
Bahtiyar Çelik:

Nevşehirli değil Ürgüplü olduğum için bir kez daha mutlu oldum.

55
21
yanıtYanıtla
Asım Dursub:

Yanlış yaptın başkanım HDP nin PKK nın desteklediği adamlarla beraber olmayacaktın yakışmadı sana bağımsız yürüsen bütün Nevşehir arkanda olurdu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title