Haberler

AK Parti'den milletvekili seçilen Hulki Cevizoğlu vatandaşlar tarafından protesto edildi

Güncelleme:

14 Mayıs seçimlerinde AK Parti İstanbul 1. Bölge'den milletvekili seçilen Hulki Cevizoğlu, seçim çalışmaları için gittiği Kadıköy'de vatandaşlar tarafından protesto edildi. Bir vatandaşın "Büyük hayal kırıklığısın" sözleriyle tepki gösterdiği Cevizoğlu bazı vatandaşlar tarafından ise yuhalandı.

14 Mayıs 2023 Türkiye cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinde AK Parti'den İstanbul 1. Bölge 6. sıradan milletvekili seçilen Hulki Cevizoğlu, seçim bölgesinde yer alan Kadıköy'de vatandaşlar tarafından protesto edildi.

"BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞISIN"

Gazeteci Hulki Cevizoğlu, Kadıköy'de "Büyük hayal kırıklığısın" tepkisiyle karşılaştı.

BAZI VATANDAŞLAR YUHALADI

Çevredeki bazı vatandaşlar ise Hulki Cevizoğlu'nu yuhalayarak tepki gösterdi.

OLAY SONRASI CEVİZOĞLU'NDAN PAYLAŞIM

Yaşanan olayın ardından Twitter hesabından bir paylaşım yapan AK Partili Hulki Cevizoğlu, "Bugün Kadıköy'e gittik. Soru soran tüm vatandaşlarımıza çok net ve ikna edici yanıtlar verdim. Herkes mutlu oldu. Fikir sahibi olmadan küfür sahibi olan sadece bir (1) kişinin provokasyon girişimine de alet olmadık" ifadelerini kullandı.

AK Parti'den milletvekili seçilen Hulki Cevizoğlu vatandaşlar tarafından protesto edildi

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Hulki Cevizoğlu Milletvekili İstanbul AK Parti Kadıköy Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (40)

Kasarcı:

Hulkicim sen çok iyi biliyorsun bunlar demokrasiyi herkesten çok savunur ammavelakin demokrasi sadece kendilerine diğer insanlar için demokrasi uygulamazlar

537
192
yanıtYanıtla
Quantum:

Öyle ekranlardan atıp tutmaya benzemez. Kendince ikna edici cevaplar verip herkesi mutlu ettiğini zannedebilirsin ama bakıldığında sanki millet dahada fazla gıcık kapmış gibi duruyo

278
399
yanıtYanıtla
by nokta :

Siz ikna olmassınız şartlanmışsınız milletvekilinizin dediği gibi bu hükümet dünyanın en doğru işinide yapsa sis tasvip etmessiniz. Uç solbkesim böyle ama ulusalcı kesim doğruyu buluyor meraknetme

yanıt266
yanıt146
Dr.Kimbel:

Yaziklar olsun Cevizogluna bu kadar bilgili bir insan nasil akp li olur saskinim gercekten demekki cahilmis haberimiz yok

104
351
yanıtYanıtla
mesut:

Senin gibi beyni yıkanmış değil. Gerçekleri görebiliyor demekki :))

yanıt242
yanıt53
Mehmet Dönmez:

Sizden olmayan hep cahil zaten bi akıllı sizsiniz

yanıt176
yanıt37
Erkan Suna:

Yaptığın yorum bilene senin ne kadar cahil olduğunun ne kadar ötekileştirici olduğunun kanıtı

yanıt141
yanıt23
ERKAN ÜNAL:

İşte sizin böyle söylemleriniz yüzünden adam gitti,sağa sola suç atıp durmaktansa biraz o iğneyi kendinize batırın

yanıt132
yanıt22
adil dikduran:

Kendileri gibi düşünmeyen herkes kötü kendileri demokrat kendileri Atatürkçü onun için vatanı bölmek isteyenlerle aynı masadalar eğer istediklerini elde edemezlerse ya iftira atarlar yada kumpaslar kurarlar .

319
71
yanıtYanıtla
ADİLCE:

Bunlar demokrasiden bahsederken ne kadar aydın kişilermiş dersin.Gerçek yüzlerini görünce kendi haline binlerce kez şükür edersin.

330
59
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title