Haberler

AK Parti'den Kırıkkale'nin İlçelerinde Temayül Yoklaması

Türkiye genelinde değişimin devam ettiği Ak Parti’de, Kırıkkale’nin ilçelerinde ilçe başkanlıkları için temayül yoklaması yapıldı.

Türkiye genelinde değişimin devam ettiği Ak Parti'de, Kırıkkale'nin ilçelerinde ilçe başkanlıkları için temayül yoklaması yapıldı.

AK Parti'de ülke çapında başlayan değişim hareketi devam ediyor. Kırıkkale'de Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç, Bahşılı İlçe Başkanı Sadullah Duyar ve Balışeyh İlçe Başkanı Orhan Öztürk'ün ilerleyen günlerde yapılacak olan ilçe kongrelerinde aday olmayacaklarını açıklamalarının ardından hafta sonunda Koordinatör AK Parti Uşak Milletvekili Nuri Uslu'nun katılımıyla temayül yoklaması gerçekleştirildi. Merkez İlçe, Bahşılı Balışeyh ve Sulakyurt İlçe Başkanlıklarında gerçekleştirilen temayül yoklamasında teşkilat üyeleri temayül için oy kullanırken Milletvekili Nuri Uslu, teşkilat üyeleri ve başkan adayları ile bire bir görüşmeler yaptı.

"Kayıp değil kazanç"

Türkiye genelinde süren değişimin Kırıkkale'de de devam ettiğini ifade eden Koordinatör Milletvekili Nuri Uslu, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın talimatlarıyla başlayan değişim rüzgarı devam ediyor. Teşkilatlarımızda bu değişim sürecine çok iyi ayak uyduruyor. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu makamlar insanlarımıza hizmet etme makamıdır. AK Parti kişilere değil millete endeksli bir partidir. Yapılan bütün bu çalışmalar 2019 yılında gerçekleştirilecek olan seçimlerin hazırlık çalışmalarıdır. AK Parti bu güne kadar hep sahada milletle birlikte olmuştur. Bunda sonra da yine milletle birlikte olmaya devam edeceğiz. İlçelerimizde de yaşanan değişiklikler bir kayıp olarak değil kazanç gibi görülmelidir" dedi. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Nuri Uslu Kırıkkale Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title