Haberler

AK Parti Bölge Toplantısı

AK Parti Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Nükhet Hotar, "Bizim birlik ve beraberliğimiz çok önemli."

AK Parti Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, "Bizim birlik ve beraberliğimiz çok önemli. Bizden çok da çocuklarımız, torunlarımız için çok önemli. Bu yola hiç kimsenin taş koymaya hakkı yok" dedi.

AK Parti Genel Merkez Sosyal İşler Başkanlığı tarafından düzenlenen Kayseri Bölge Toplantısı'na katılan Hotar, burada yaptığı konuşmada, parti olarak yaratılanı yaradandan ötürü seven bir anlayışa' sahip olduklarını belirterek, "Bu düşünceyle çalışan bir parti olarak adım adım ilerleyerek bu noktalara geldik ve yine bu anlayış sayesinde dış politikada bu seviyeyi yakaladık. Çok çalışan bir genel başkan ve onun yolunda ilerleyen kadrolar sayesinde bu güzellikler yaşanıyor" diye konuştu.

Türkiye için birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu vurgulayan Hotar, "Ülkemizin 780 bin kilometrekaresinde her bir kişiyle görüşebilen, konuşabilen, alnı ak, başı dik olarak dolaşabilen tek siyasi partinin mensuplarıyız. İşte bunun onurunu, gururunu yaşıyoruz. İşte bunun uluslararası boyutunu da her geçen gün görmeye devam ediyoruz. Şimdiye kadar ezilmiş, yok sayılmış kesimlerden aldığımız dualarla geldik. Biz bu ülkeyi seviyoruz. Bu yolda hep birlikte yürümeye devam ediyoruz. Bu bizim için değil, çocuklarımız, torunlarımız için çok önemli. Bu yola hiç kimsenin taş koymaya hakkı yok. Bu birlik ve beraberliğe ülkenin hızla ilerlediği bu süreçte önünü tıkayacak her türlü engeli kaldırmak için, her türlü çabayı göstermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Adıyaman Milletvekili Muhammed Murtaza Yetiş ise, "Biz bu ülkeyi yeniden kendi medeniyeti üzerine inşa etmeye çalışıyoruz. Kayseri ile ben kan kardeşiyim çünkü Kayseri Mavi Marmara'da Furkan'ı şehit verdi. Adıyaman olarak biz de Fahri Yıldız kardeşimizi şehit verdik" dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili ve AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı Engelliler Koordinasyon Merkezi 4. Bölge Koordinatörü İsmail Tamer de AK Parti Sosyal İşler Başkanlığının bölge toplantılarını Kayseri'den başlatmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, "Bölgemiz dahilinde bulunan 13 ilimizdeki yöneticilerimizle birlikte çok güzel işler yapacağımızı düşünüyorum. Kayserili hayırseverlerimizin katkılarıyla alınan 160 akülü araç, ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimize dağıtılacak. Kayseri'den artanlar ise diğer illerimizdeki ihtiyaç sahiplerine gönderilecek. Toplantının Kayseri'ye, bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum" diye konuştu.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz ise, Mavi Marmara baskını nedeniyle İsrail'in özür dilemesiyle tüm dünyanın Türkiye'nin gücünü gördüğünü ifade ederek, "Allah'a hamdolsun bugünleri gördük. Türkiye'nin dış politikadaki bu başarısı, terörün çözümüyle de Türkiye'nin nerelere geleceğinin bir göstergesidir" dedi.

Dengiz, geçtiğimiz günlerde AK parti Genel Merkezi ile Adalet Bakanlığına yapılan saldırıları da esefle kınadığını sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Nükhet Hotar Ak Parti Türkiye Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title