Haberler

AK Parti Bayburt Belediye Başkan adayı Mete Memiş, projelerini anlattı

Güncelleme:

AK Parti Bayburt Belediye Başkan adayı Mete Memiş, Çoruh Kültür Merkezi'nde projelerini tanıttı. Memiş, şehri Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştıracak adımları atacaklarını söyledi.

Ak Parti Bayburt Belediye Başkan adayı Mete Memiş, projelerini anlattı.

Memiş, Çoruh Kültür Merkezi'ndeki proje tanıtım toplantısında, şehri Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştıracak adımları kararlılıkla atacaklarını söyledi.

Belediye başkanlığının kendileri için makam ve ikbal kapısı olmadığını belirten Memiş, "Belediye başkanlığı bizler için millete hizmet etme yerleridir." dedi.

Memiş, 2014-2019 yılları arasındaki başkanlık dönemindeki hizmetleri de anlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"O dönem Bayburt'ta yapılan çalışmalar ve Bayburtlularla olan irtibatımız bunun karinesidir. Karneye bakılır, ona göre değerlendirme yapılır. O karneye bakıldığı zaman, Bayburt Belediye Başkanı olarak meclis üyesi arkadaşlarımız, belediye çalışanları ve AK Parti İl Teşkilatımızın bütün birimleriyle istişare ve koordineli çalışmaları sonucu Bayburt'a hizmet ettik. Yine Bayburt'a, Bayburtluya hizmet etmek için buradayız. Yönetim anlayışımızın en temelinde adalet vardır. Adaletle yöneteceğiz, merhametimizi de yok saymayacağız."

AK Parti Bayburt Milletvekili Orhan Ateş de kentte AK Parti belediyeciliğiyle birlikte yeniden büyük projeler uygulanacağını, özellikle de istihdam, şehircilik, kentsel dönüşüm ve turizm alanında devrim yaşatacak çalışmalar yapacaklarını aktardı.

AK Parti İl Başkanı Turgut Çalışkan ise Memiş'in belediye başkanlığı döneminde kentin birçok sorununu çözüme kavuşturduğunu, bütün birikim ve deneyimini yeniden Bayburt için harcayacağını ifade etti.

Konuşmaların ardından Memiş, 53 projenin tanıtımını yaptı.

Kaynak: AA / Politika

Türkiye Yüzyılı Mete Memiş AK Parti Türkiye Bayburt Yerel Haberler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title