Haberler

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Hasankeyf'te ziyaretler gerçekleştirdi

Güncelleme:

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Hasankeyf ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Nasıroğlu, yapay zekanın dünya ekonomisine katkılarını değerlendirerek, Batman'ın hedef belirlemesi gerektiğini söyledi.

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Hasankeyf ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Hasankeyf Belediyesi toplantı salonunda muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Nasıroğlu, sorun ve talepleri dinledi.

Nasıroğlu, yapay zekanın önümüzdeki dönemde dünya ekonomisine katkılarını değerlendirerek, bu kapsamda Batman'ın, Batmanlı iş insanlarının, yatırımcıların ve gençlerin hedef belirlemesi gerektiğini kaydetti.

Petrol şehrini her alanda kalkındırmak, geliştirmek ve büyütmek için hedeflerini de artırdıklarını ifade eden Nasıroğlu, "Diyoruz ki gelin hep birlikte Batman'ı büyükşehir yapalım, OSB'yi güçlü hale getirelim ve bunun yanında teknolojiyi de takip ederek şehrimizi güçlü kılalım. Hedeflerimizi büyük tutalım. Siz ebeveynler çocuklarınıza gelecekle ilgili cesaret verirseniz ve en önemlisi müteşebbis bir gençlik yetiştirebilirseniz bir çok şey başarırız." dedi.

Kaynak: AA / Politika

Ferhat Nasıroğlu Milletvekili Hasankeyf Batman Dünya Teknoloji Politika Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title