Haberler

AK Parti Antalya İl Başkanı ve Aksu Belediye Başkanı Olayı Değerlendirdi

Güncelleme:

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ve Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, il binasında yaşanan olayı değerlendirdi. Çetin, İYİ Parti ve CHP'nin çalışmadığını belirterek, yaşanan olayı kınadı. Şahin ise saldırıyı hayal kırıklığı olarak nitelendirdi ve hizmetlerin engellenmeye çalışıldığını söyledi.

'ÇİRKİN BİR EYLEMDE BULUNULMUŞTUR'

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ile Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, il binasında olaya ilişkin açıklama yaptı. Çetin, AK Parti'nin saha çalışmalarını yerelde yürütmeye başladığını belirtti. İYİ Parti ve CHP'nin çalışmadığını ifade eden Çetin, "Bir eylemle karşı karşıya kaldık. Antalya'nın icraatlarından söz ettiğimiz bir ortamda ortalığı karıştırdılar. Mecliste başlayıp, makam odasında devam eden bir olay yaşadık. Başkanın görevi, meclisin düzenini sağlamaktır. Başkan, yetkisi gereği düzeni bozan kişiyi dışarı davet eder. İYİ Partili meclis üyesi, oyla o noktaya gelen kişi oy birliği ile komisyondan geçen maddenin görüşüldüğü anda çirkin bir eylemde bulunulmuştur" dedi.

'KABADAYI BİR GÖRÜNTÜ İLE GELİP, RACON KESMEYE ÇALIŞTILAR'

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'in makamda sohbet ettiği anda İYİ Partili il başkan ve başkan yardımcılarının da aralarında olduğu 30 kişinin baskına geldiğini söyleyen Çetin, "Kabadayı bir görüntü ile gelip 'Buraya hesap sormaya geldik' dediler. Racon kesmeye geldiklerini gördük. Bu yaklaşım hiçbir partiye yakışmaz. Antalya böyle yönetilmez. Antalya'da hizmet yapmak istiyorsanız önce vatandaşın gönlüne girin. Bu olayı kınıyoruz. Kimsenin yaptığını yanına kar bırakacak değiliz. Yasal haklarımıza başvuracağız" diye konuştu.

'ÇOK DİKKATE ALINACAK ADAMLAR DEĞİLLER'

Halil Şahin ise "Herkes biliyor ki; hizmet yarışındayız. Nerede söz verdiysek, onu yapacağız. Bunu herkes biliyor. İl ve ilçe başkanlarını çağırıp, 30'a yakın adam belediyeyi basıyor. Ne yapmaya çalışıyoruz? İmar çıkan bir yerde 2 düğün salonu ve kültür merkezi ile 13 dükkan yapacağız. Bunlar, Aksu'nun bir an önce beklediği hizmetler. Bunları engellemeye çalışıyorlar" dedi.

Saldırıyı hayal kırıklığı olarak nitelendiren Şahin, "75 bin nüfusu olan Aksu'da zamanla yarışarak, hizmet yapıyoruz. Aksu'da engelleme siyaseti her zaman birinci öncelik oldu muhalefette. Bunları dikkate almadan işimize bakacağız. Ne amaçla geldiklerini iyi biliyoruz. Halk da biliyor. Çok da dikkate alınacak adamlar değiller" diye konuştu.

Alparslan ÇINAR/ANTALYA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Halil Şahin Ali Çetin İYİ Parti Ali Çetin Antalya Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title