Haberler

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven Açıklaması

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, parti olarak yaptıkları açıklamalara yönelik muhalefet partilerin sadece muhalefetlik yapmak için cevap verdiklerini belirterek, “Bizi eleştiren gruplara şunu söylemek istiyorum sırf muhalefet olsun diye bizim konuştuklarımıza cevap vermek için muhalefet yapmasınlar”İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ötken ile birlikte gazetecilere parti çalışmaları ve gündeme dair açıklamalarda bulunan Yurdunuseven, Bölge Koordinatör Milletvekili Metin Bulut’un yönetim kurulu toplantılarına katıldığını ifade etti.

Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, parti olarak yaptıkları açıklamalara yönelik muhalefet partilerin sadece muhalefetlik yapmak için cevap verdiklerini belirterek, "Bizi eleştiren gruplara şunu söylemek istiyorum sırf muhalefet olsun diye bizim konuştuklarımıza cevap vermek için muhalefet yapmasınlar"

İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ötken ile birlikte gazetecilere parti çalışmaları ve gündeme dair açıklamalarda bulunan Yurdunuseven, Bölge Koordinatör Milletvekili Metin Bulut'un yönetim kurulu toplantılarına katıldığını ifade etti. İl Başkanı Yurdunuseven, "AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız, 2. Bölge Koordinatörümüz ve Elazığ Milletvekilimiz Sayın Metin Bulut, yürütme ve yönetim kurulu toplantımıza katıldı. Bölge ve il koordinatörlerimiz yeni dönemde toplantılarımıza katılarak istişarelerde bulunacağız. Planladığımız çalışmalar doğrultusunda belirli aralıklarla bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunacağız" dedi.

Kamuoyunu bilgilendirmek için yaptığı açıklamalara muhalefetin yersiz tepkiler verdiğini söyleyen Yurdunuseven, özellikle de konuşmalarının çarptırıldığını dile getirdi. Konuşmasının başında son günlerde artan terör olaylarına da değinen İl Başkanı Yurdunuseven şöyle konuştu:

"Hain terör örgütünü bir kez daha şiddetle lanetliyoruz. Aynı zamanda teröre destek olan partileri de kınıyoruz. Maalesef bazı siyasi partiler mecliste terör siyaseti yapan partilerle kol kola geziyorlar. Ama buraya geldiklerinde 'terörü önleyemeyen ve engelleyemeyen hükümet istifa etsin' diyorlar. Bununla ilgili de beyanatları var. Acaba kim terörle mücadele ediyor ve kim kol kola geziyor. Biz bunu halkımızın takdirine bırakıyoruz. Bu nedenle mecliste ve dışarı da olsun terörle kol kola gezen partileri de kınıyoruz. Özellikle İl danışma meclisinde 'istihbarat örgütümüz çalışıyor' söylemimiz muhalefet kesiminde eleştirilere neden oldu. Bizi eleştiren gruplara şunu söylemek istiyorum; Sırf muhalefet olsun diye bizim konuştuklarımıza cevap vermek için muhalefet yapmasınlar. Gerçekten 2002 yılından önceki Türkiye yaşanan olayları göz önüne alsınlar. Onların iktidarda olduğu dönemlerde bile istihbaratlarının nasıl çalıştığını ve hangi bilgileri aldıklarını, yaptıklarını hatırlasınlar. Bizde istihbarat örgütlerinin çok iyi çalıştıklarını ısrarla söylüyorum. Kendi partilerinde bile insanlar terörle mücadelemizden memnun olduklarını söylüyorlar. Fakat sırf muhalefetlik yapıyorlar. Özellikle vurgulamak istiyorum. Birlik ve beraberliğine en çok ihtiyaç olduğu bir dönemdeyiz. Buna lütfen dikkat edilsin." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Metin Bulut AK Parti AK Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title