Haberler

AK Parti Adayı Cevizci: Cumhurbaşkanı'mız olmasa hanımlarımız bile bize oy vermez

Güncelleme:

AK Parti'nin Uşak Banaz adayı Mehmet Cevizci "Bizler arkamızda devletimiz olmasa, Cumhurbaşkanı'mız olmasa, özür diliyorum sizlerden hanımlarımız bile bize oy vermezler." dedi. Cevizci ayrıca "Burada AK Parti kazanmazsa kim olursa olsun ben isim vermiyorum Banaz'a bir tane çivi çakamayacaktır." sözleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hatay'daki merkezi-yerel yönetim uyumu vurgusunu hatırlattı.

Ak Parti'nin Uşak Banaz adayı Mehmet Cevizci, 31 Mart'ta yapılacak seçimlerle ilgili yaptığı açıklamayla gündem oldu. Cevizci, "Cumhurbaşkanımız olmasa, özür diliyorum sizlerden hanımlarımız bile bize oy vermezler." ifadelerini kullandı. Ceviz'in "Burada AK Parti kazanmazsa kim olursa olsun ben isim vermiyorum Banaz'a bir tane çivi çakamayacaktır." sözleriyse Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın merkezi yönetimle yerel yönetimin uyumlu olmasını vurguladığı konuşmasını tekrar gündeme getirdi.

"AK PARTİ KAZANMAZSA BİR ÇİVİ BİLE ÇAKILMAYACAK"

Banaz'ın AK Parti belediye başkan adayı Cevizci, "Bizler arkamızda devletimiz olmasa, Cumhurbaşkanı'mız olmasa, özür diliyorum sizlerden hanımlarımız bile bize oy vermezler. Bak bunu çok büyük bir iddia olarak söylüyorum. Eğer burada AK Parti kazanmazsa kim olursa olsun ben isim vermiyorum Banaz'a bir tane çivi çakamayacaktır."

ERDOĞAN'IN SÖZLERİNİ HATIRLATTI

Cevizci'nin AK Partili adayın kazanmadığı takdirde ilçeye hizmet yapılmayacağını söylemesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hatay'daki sözlerini tekrar hatırlattı. Erdoğan 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü dolayısıyla bulunduğu kentte "Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay'a geldi mi? Şu anda Hatay garip kaldı." demişti.

Erdoğan, Hatay'daki konuşmasından günler sonra Ordu'da da "Bizim olmadığımız bir büyükşehir belediyesi, kusura bakmayın açık konuşuyorum. Doğal gazı nasıl getirecekler? Biz varsak doğal gaz var biz yoksak doğal gaz yok." ifadelerini kullanmıştı.

Haberler.com / Selahattin Demirel - Politika

AK Parti Hatay Banaz Uşak Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Mehmet YILMAZ:

Şimdi simasına bakıyorum bu adam belediye başkan adayı. Kafaya bakıyorum tam anlamıyla bir yalaka. Hala insanları tehdit ediyor, biz seçilmezsek buralara çivi bile çakmazlar diye. Yazıklar olsun. Siz halk için değil sistem için çalışıyorsunuz.

64
0
yanıtYanıtla
Eko cCc:

Dangalak

53
2
yanıtYanıtla
ERTAN IŞIK:

ADAMLAR KENDİ AĞIZLARIYLA NELER DİYOR AMA BUNLARA OY VERENLER VALLAHİDE BİLLAHİDE COK GARİPSİNİZ :D

45
2
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Vallahi dogru söylemis Hemserim 2028 de birakacak o zaman akp bitti demek tarihe karisacak

31
0
yanıtYanıtla
veli İdi:

Tek derdin oy olsun,inşallah oy vermemekle kalırlar sadece

29
0
yanıtYanıtla
berk can:

yani bir insan yalakalik yapacam diye karisinin üzerinden konusarak bukadar alçalabilirmi hangi kafa hangi mantik

27
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title