Haberler

AK Parti Adayı Bucak, iktidarın sağladığı kolaylığı anlattı: Valiyi arıyorum, her şey 5 dakikada

Güncelleme:

AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak, vatandaşlarla sohbeti sırasında hükümetin kendisine sunduğu kolaylıkları örnek verirken TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ ile olan konuşmasını anlattı. Bucak, bir araziye yapacağı bina için Bozdağ'ın kendisine "Sen başlarsan biz gerisini hallederiz." dediğini öne sürerek "Şimdi arıyorum valiyi her şey 5 dakikada… Öyle güzel, öyle güzel." dedi.

Ak Parti'nin Şanlıurfa Siverek Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak, vatandaşlarla bir sohbeti sırasında hükümetin sağladığı kolaylığı dikkat çeken ifadelerle anlattı. TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ ile olan diyaloğunu örnek veren Bucak, "Hiç bilmiyorduk, vali var, kaymakam var… Şimdi arıyorum valiyi her şey 5 dakikada… Öyle güzel, öyle güzel…" ifadelerini kullandı.

"BEKİR BOZDAĞ SEN BAŞLA GERİSİNİ BİZ HALLEDERİZ DEDİ"

Siverek'te 2 dönem Demokrat Parti'den belediye başkanlığı yapan ve 2015'teki genel seçimlerde CHP'den Şanlıurfa milletvekili adayı olan Bucak aşiretine mensup Ali Murat Bucak, vatandaşlarla bir araya geldiği bir toplantıdaki konuşması sırasında hükümetin kendisine sağladığı kolaylıklardan bahsederken TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ ile olan diyaloğunu anlattı. Görüntüleri ortaya çıkan konuşmada Bucak şu ifadeleri kullandı:

"Binanın yerini nerede yapacağım? Karayollarında. Karayollarının içinde. Onu da Bekir Bozdağ'a dedim. Dedim 'Yalnız, resmi yetiştiremeyiz. Arsa tahsili.' dedi, 'Bir şey olmaz, sen başlarsan biz gerisini hallederiz.' Yahu iktidar ne kadar güzel bir şey. Yahu biz 10 sene muhalefet, 10 sene ana muhalefet… Hiç bilmiyorduk, vali var kaymakam var… Şimdi arıyorum valiyi her şey 5 dakikada… Öyle güzel öyle güzel…"

Haberler.com / Salih Söğüt - Politika

Ali Murat Bucak Bekir Bozdağ Ali Murat AK Parti Siverek Politika Haberler

500

Yorumlar (6)

Mehmet Varol:

yanmışız haberimiz yok babao

116
5
yanıtYanıtla
Doğrucu:

Ülkeyi aşiretler tarikatlar yönetiyor.. gelde bu ülkeden bir gelecek bekle.. az kaldı kırbaçlarlarsa yolda halkı şaşırmam. Ülke resmen 100 yil geri gitti 25 yilda

91
12
yanıtYanıtla
Gelir Geçer Her şey:

İkinci tek parti dönemi

75
5
yanıtYanıtla
Doğrucu vatandaş:

Harika tespit!

yanıt25
yanıt1
Mrt Dmn:

Vay keko,vayy kiro..öyle güzel oyle guzel.!

58
3
yanıtYanıtla
Hacer Güler:

Birazdan çoban gelip otlatacak biraz daha acıkın

11
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title