Haberler

Ahmet Özal, Kılıçdaroğlu ile anlaştı: Her şekilde destekleyeceğiz

Güncelleme:

"Oyumuz yüzde 25" diyerek iddialı bir çıkış yapan ancak seçmenler tarafından 1361 imza toplayınca Cumhurbaşkanı adayı olamayan Ahmet Özal, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. CHP Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmenin ardından Haberler.com'a konuşan Özal, Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini belirtti. Özal, "Seçimler sırasında ve sonrasında her şekilde destekleyeceğiz." dedi.

Türkiye İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olan Ahmet Özal, 100 bin imza toplayamadı. "Oyumuz yüzde 25 civarında" diyerek iddialı bir çıkış yapan Özal, seçmenler tarafından 1361 imza alabildi. Ahmet Özal, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) açıkladığı 4 Cumhurbaşkanı adayı arasına giremedi.

CHP GENEL MERKEZİ'NDE SÜRPRİZ GÖRÜŞME

Ahmet Özal'ın bundan sonraki süreçte ne yapacağı merak konusu olurken, bugün dikkat çeken bir gelişme yaşandı. CHP Genel Merkezi'nde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ahmet Özal sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi.

Ahmet Özal, Kılıçdaroğlu ile anlaştı: Her türlü şekilde destekleyeceğiz

GÖRÜŞME TEKLİFİ CHP'DEN GELDİ

Ahmet Özal'ın seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verme konusunda anlaştıkları öğrenildi. Ziyaretin detaylarını Haberler.com'a anlatan Ahmet Özal, görüşme teklifinin CHP'den geldiğini belirtti.

"RAHMETLİ BABAM DA KEMAL BEY'İ ÇOK SEVERDİ"

Gün içerisinde kendisini CHP'den aradıklarını söyleyen Özal, "Daha önce de birkaç defa görüştük. Bugün aradılar. Güzel bir görüşme oldu." ifadelerini kullandı. Kemal Kılıçdaroğlu ile zaman zaman görüştüklerini kaydeden Özal, "Rahmetli babam da Kemal Bey'i çok severdi. Zamanında birlikte çalışmışlardı." dedi.

Ahmet Özal, Kılıçdaroğlu ile anlaştı: Her türlü şekilde destekleyeceğiz

"KILIÇDAROĞLU'NU DESTEKLEYECEĞİZ"

Ahmet Özal, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını destekleyeceklerini söyledi. Özal, "Kılıçdaroğlu'nu seçimler sırasında ve sonrasında her şekilde destekleyeceğiz." diye konuştu.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Recep Aydin:

Alimden zalim doğar lafının güzel örneklerinden birisin vesselam. Memlekete hayırlı bir işini duymadık daha.

93
6
yanıtYanıtla
SAMET TEMAS:

dedi %0,0001 oyu olan adam. (o da kendisi ve üç beş akrabası falan) sayın özal, çok güzel kumar oynamışsınız. zaten o masada da kumardan başka bir şey oynanmıyor.

64
10
yanıtYanıtla
siyah.beyaz:

aman ak partiden uzak olda kıme gidersen gitt .. gölge etme yeterkii

52
15
yanıtYanıtla
Hikmet Cakir:

cem uzan ile bircok gelismis projeleri amarikaya satan sen bu sefer neyi garantiledinde acikdan destekliyon yoksa cem uzan i afftettirmis olmayasin

53
9
yanıtYanıtla
ercan gurbhetchi:

90larda ki büyük krizin dsp ile ortağı( chp destekli koalisyon) parti destek vermiş millet ittifakına 150 oy geldi:))) ama bilinçli seçmen kaçar:)

44
10
yanıtYanıtla
Haci Taştan:

Bu haberimi tarafını secse ne olacak çoğu mahallede 1300 oyla millet muhtar secikemiyir.

37
8
yanıtYanıtla
Tarih tarih:

Bu kim la!

32
11
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Yuh

17
5
yanıtYanıtla
Tarık Ziya:

Kekin ilacı olsa önce Kendi başına sürermiş

9
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title