Haberler

Ahmet Özal çok iddialı! Seçimlerde yüzde 25 alacaklarını söyleyip, "Azı olursa seçimden sonra gelin" dedi

Güncelleme:

Siyasete Tek Parti ile dönen Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, iddialı açıklamalarda bulundu. Seçimlerde en az yüzde 25 oy alacaklarını söyleyen Özal, daha azını almaları durumunda seçimden sonra sözlerinin hatırlatılmasını istedi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, siyaset sahnesine Tek Parti ile giriş yaptı. Son dönemde partisinin icraatlarını anlatan Özal, alacakları oya ilişkin de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"20-25'İN ALTINDA OY ALMAYIZ"

Barajın yüzde 7'ye düştüğü hatırlatılan Özal, "Ben daha önce de söyledim, biz yüzde 20-25'in altında oy alacağımızı düşünmüyoruz. Seçimden sonra bu sözlerimi hatırlatabilirsiniz" şeklinde konuştu.

"ŞU ANDA İTTİFAK DÜŞÜNMÜYORUZ"

Şu anda bir ittifaka girmeyi düşünmediklerini söyleyen Özal, "Kendi başımıza ilerlemeyi planlıyoruz. Şu anda teşkilatlarımıza çok büyük bir ilgi var. İnsanlar doğrudan bize geliyor. Hatta bazı partilerden teşkilat olarak gelenler de var. Hızlı gelişiyoruz." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Turgut Özal Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

Demir Acer :

ac tavuk tahil ambari))) bazilari TC yi kabile asiret devleri saniyor

69
7
yanıtYanıtla
Turgay Söyler:

yazık sana sen ve ailen unutulalı çok oldu.

54
3
yanıtYanıtla
Murat Demir Demir:

Sanırım henüz uyanmamis Ahmet bey

45
2
yanıtYanıtla
hasan:

hangi parti bu?

2
0
yanıtYanıtla
mr.x:

hayırdır...cumhurcuların alternatif altılı-yedilisini mi oluşturuyorsun

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title