Haberler

Adana'da İş Dünyası ve Siyaset Toplantıları Sürüyor

Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (Adsiad) Üyeleri, MHP Adana Milletvekili Adayları ile Biraraya Geldi.

Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) üyeleri, MHP Adana milletvekili adayları ile biraraya geldi.

ADSİAD Başkanı Süleyman Onatça, 'İş Dünyası ve Siyaset Toplantıları' adı altında Seyhan Oteli'nde düzenledikleri 3. etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, seçimler öncesinde milletvekili adaylarıyla buluşarak Adana'nın sorunları ve geleceği hakkında görüş alışverişi yaptıklarını söyledi. Onatça, Türkiye'nin 22 Temmuz seçimleri ile yeni bir döneme hazırlandığını belirterek, şunları kaydetti:

"Küreselleşen dünyada söz sahibi olmak isteyen hükümetler ve siyasiler, işadamları ile her zamankinden daha çok işbirliği yapmak zorundadırlar. 22 Temmuz'un Adana için bir milat olması gerektiğine inanıyoruz. Bu kentte 22 Temmuz'dan sonrası yapılması gereken tek şey var. Bu kentte doğan da, bu kentte doyan da, kentin kalkınması yönünde işbirliği yapmak zorundadır."

MHP Adana milletvekili adayı Recai Yıldırım ise, hükümetin söylediği gibi ülkede bir istikrar yaşanmadığını ileri sürerek, "Türkiye'ye gelen yabancı yatırımcı borsaya, tahvile yöneliyor ve tek kuruş vergi ödemeden, terlemeden para kazanıyor. Bu bir istikrar değil, Türkiye'nin ekonomisinin altına konulmuş bir bombadır" dedi. Kürşat Atılgan da, Adana'da kişi başına düşen gelirin diğer illere nazaran çok düşük olduğunu belirterek, kentin kamu yatırımlarından aldığı payın da kabul edilemez noktada olduğunu

belirtti. Atılgan, "Adana, MHP iktidarında eski parlak günlerine dönüş yapacaktır, yapması gerekir" dedi.

Milletvekili adayları Yılmaz Tankut ve Muharrem Varlı'nın da katıldığı toplantıda daha sonra adaylar katılımcıların sorularını yanıtladı. Toplantıya, Adana Sanayi Odası Başkanı Ümit Özgümüş ve çok sayıda davetli de iştirak etti.

(FK-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title