Haberler

Adalet Bakanı Tunç'tan "Eros" davası açıklaması: Cumhurbaşkanımız beni arayıp 'Nasıl olur böyle bir şey?' dedi

Güncelleme:

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul'da Eros isimli kediyi dakikalarca döverek öldüren İbrahim Keloğlan hakkında verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasıyla ilgili, katıldığı canlı yayında açıklama yaptı. Bakan Tunç, "Hepimiz bu konuda hassasız. Hatta bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımız 'Nasıl olur böyle bir şey?' diyerek beni aradı. Cumhurbaşkanımız, kamu vicdanında bunun yeri olmadığını söyledi. Cumhurbaşkanımız, bizzat takip ediyor" ifadelerini kullandı.

İstanbul'da Eros isimli kediyi öldüren İbrahim Keloğlan hakkında verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasıyla ilgili katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Hepimiz bu konuda hassasız. Hatta bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımız 'Nasıl olur böyle bir şey?' diyerek beni aradı. Cumhurbaşkanımız, kamu vicdanında bunun yeri olmadığını söyledi. Cumhurbaşkanımız, bizzat takip ediyor." dedi.

Adalet Bakanı Tunç'tan 'Eros' davası açıklaması: Cumhurbaşkanımız beni arayıp 'Nasıl olur böyle bir şey?' dedi

BAKAN TUNÇ'TAN "EROS DAVASI" AÇIKLAMASI

Adalet Bakanı Yımaz Tunç, tv100 canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, İstanbul'da Eros isimli kediyi öldüren İbrahim Keloğlan hakkında verilen kararla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Adalet Bakanı Tunç'tan 'Eros' davası açıklaması: Cumhurbaşkanımız beni arayıp 'Nasıl olur böyle bir şey?' dediAdalet Bakanı Yılmaz Tunç

"VİDEOYU SONUNA KADAR İZLEYEMEDİM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın olayı yakından takip ettiğini belirten Bakan Tunç şunları söyledi: "Kedi Eros'la ilgili o videoyu sonuna kadar izleyemedim. Peşinden koşarken kapattım. Burada kişi 1 ay tutuklu kalmış sonrasında hüküm verilmiş bu hükümde hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı verilmiş.

"CUMHURBAŞKANIMIZ BENİ ARADI"

Hemen Cumhuriyet Savcılığımız itiraz etti, itiraz neticesinde Ağır Ceza Mahkemesi kararı kaldırdı yargılama yeniden başlayacak. Hatta bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımız 'Nasıl olur böyle bir şey?' diyerek beni aradı. Hepimiz bu konuda hassasız. Ceza almış, hükmün açıklanmasının geri açıklanması müessesi var. Cumhurbaşkanımız, kamu vicdanında bunun yeri olmadığını söyledi. Cumhurbaşkanımız, bizzat takip ediyor."

Adalet Bakanı Tunç'tan 'Eros' davası açıklaması: Cumhurbaşkanımız beni arayıp 'Nasıl olur böyle bir şey?' dedi

NE OLMUŞTU?

Başakşehir'deki bir sitede 1 Ocak'ta meydana gelen olayda, İbrahim Keloğlan, Eros isimli kediyi dakikalarca döverek ölmesine neden olmuştu. Sanık Keloğlan hakkında Küçükçekmece 16. Asliye Mahkemesi tarafından 1 yıl 6 ay hapis cezası verilmişti. Verilen ceza iyi hal indirimi uygulanarak 1 yıl 3 aya düşürülüp hükmün açıklanması geri bırakılmıştı.

Adalet Bakanı Tunç'tan 'Eros' davası açıklaması: Cumhurbaşkanımız beni arayıp 'Nasıl olur böyle bir şey?' dedi

KARAR KALDIRILDI

Küçükçekmece 4. Ağır Ceza Mahkemesi, Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi'nin kararının kaldırılmasına hükmetmişti.

Adalet Bakanı Tunç'tan 'Eros' davası açıklaması: Cumhurbaşkanımız beni arayıp 'Nasıl olur böyle bir şey?' dedi

"DAVA YENİDEN GÖRÜLECEK"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise "İstanbul Başakşehir'de Eros isimli kedinin canice öldürülmesi nedeniyle açılan kamu davasında sanık hakkında verilen hapis cezası hükmünün açıklanmasının geriye bırakılması kararına karşı Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan itiraz Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilerek karar kaldırılmıştır. Dava mahkemesince yeniden görülecektir" demişti.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Politika

Yılmaz Tunç İstanbul Keloğlan Hukuk 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (48)

Sercan blgc:

Asla yapılmamalı dilsiz bi hayvana yaptığı çok yanlış kediye onu yapan insana neler yapmaz

326
7
yanıtYanıtla
Lokman Babacan:

Ankara'da Keçiörende bir öğretmen 10 yaşındaki kız çocuğunu komalık etmiş belkide öldü neden bu ülkede insana değer yok bir kedi kadar en azindan

224
70
yanıtYanıtla
birgörüş:

Ankaradaki gazeteciler ne iş yapıyor? Basına özel günlerdeçıkıp Devlet sırları ifşa edenlere o tutuklu vbu gazetecilere özürgük diye bağırmasını biliyorlar. hani halkın sesiydi bu gazteciler?

yanıt10
yanıt2
Doğrucu vatandaş:

birgörüş, gazeteci dediğiniz eğer muhabirler ise yanlışınız var. Muhabir haberi yapar, teslim eder. Yayınlanmasına Redaktör ve/veya Yayın yönetmeni karar verir. Tabii bir de patron. Muhaberiin hiçbir söz hakkı yoktur. Sadece işini yapar. Ve çok zor şartlarda çalışırlar.

yanıt3
yanıt0
Nidhogg Nors:

Sen de git onun hakkını ara. Bu saçma karşılaştırmalarınız yüzünden hayvanlar ölüyor ve suçlular cezasız kalıyor. Yerin dibine batsın şu kafa yapısı.

yanıt5
yanıt4
yusuf öztürk:

Hayvan severlerin dikkatine seçim yaklaşıyor

167
54
yanıtYanıtla
BUĞRA EMRECİKSİN:

Bunun seçimle alakası yok bu vicdan, merhamet meselesi... Yaptığınız muhalefet o kadar berbat ki sayenizde AKP 22 senedir iktidarda. Erdoğan'ın torununun da kedisi var.

yanıt11
yanıt17
BUĞRA EMRECİKSİN:

Bak sevgili kardeşim siz bu ucuz ve çapsız muhalefet anlayışınız yüzünden iktidarın yıllardır iktidarda kalmasını sağlıyorsunuz. Bu olayın siyasetle, seçimle alakası yok, vicdan ve merhamet sahibi herkes bu vahşet karşısında sesini çıkarmak zorundadır çünkü bu zulüm çaresiz, zavallı, kendini korumaktan aciz bir hayvana karşı yapıldı.

yanıt51
yanıt15
M Ali Çelik:

Ha insan ha hayvan hiçbir canlıya böyle bir eziyet yapılamaz. Bunu yapan canidir!

210
3
yanıtYanıtla
BUĞRA EMRECİKSİN:

Caniye canice muamele etmek gerekiyor, kısas uygulanması gerekiyor, hak edenin vücudunda ki bütün kemiklerini kırıp yürüyemez hale getirmek gerekiyor.

yanıt24
yanıt3
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title