Haberler

Adalet Bakanı Tunç'tan Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık'a: Başkanım devrediyormuşsunuz bu dönem

Güncelleme:

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde CHP'nin seçim ofisini ziyaret eden Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile karşılaştı. Bakan Tunç'un "Başkanım devrediyormuşsunuz bu dönem" çıkışına Posbıyık "Yok, biz yerimizdeyiz" karşılığını verdi. Posbıyık ayrıca AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer'i de başkan yardımcısı yapacağını söyledi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, partisinin yemeğinin ardından esnafı ziyaret eden Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer ve beraberindekiler, CHP'nin seçim ofisi önünde mevcut Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile karşılaştı.

"BİZ YERİMİZDEYİZ, SEZER'İ BAŞKAN YARDIMCISI YAPACAĞIM"

Yılmaz Tunç, Posybıyık'a "Başkanım devrediyormuşsunuz bu dönem" dedi. Posbıyık ise "Yok, biz yerimizdeyiz. Onlarla birlikte çalışacağım İbrahim Sezer'i de başkan yardımcısı yapacağım" cevabını verdi.

Adalet Bakanı Tunç'tan Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık'a: Başkanım devrediyormuşsunuz bu dönem

"ADAYLAR İÇİN BAYRAM GÜNÜ"

Bakan Tunç daha sonra CHP'nin seçim bürosunu ziyaret ederek çalışmalarında kolaylık diledi. Seçim ofisinde yapılan sohbette Tunç, "Adaylar için bayram günü gibi, yoğun ve yorucu bir tempo oluyor" dedi.

"ONLARA YOL GÖSTERECEĞİM BERABER YÜRÜYECEĞİZ"

Posbıyık, "Adayların hepsi değerli insanlar. Burada seçim belli bir seviyede gider, kötü şeyler olmaz. Çünkü bütün adaylar birbirini tanıyor. Hepsi çok değerli arkadaşlarımız. Ben de onların ağabeyleriyim. Onlara yol göstereceğim beraber yürüyeceğiz" diye konuştu. Yılmaz Tunç ise "Evet inşallah" cevabını verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Erdem Aksoy - Politika

Halil Posbıyık İbrahim Sezer Yılmaz Tunç Zonguldak AK Parti Ereğli Ereğli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Ayşegül Öztabak:

Siyaset böyle olmalı her iki tarafı da tebrik ederim

267
6
yanıtYanıtla
no NAME:

esprıyı ozlemisiz kibarlıgı ozlemişiz. özlettirenler utansın. kindar sıyasetten algı sıyasetten yalan sıyasetten bıktıkkkkkk

166
4
yanıtYanıtla
onder zengin:

25 yıldır malum şahısın televizyon kanallarını kitleyip ağzının çıktığı kadar bağırmasından bıkmışız

yanıt64
yanıt48
süleyman koç:

siz anlamadınız... kim kazanırsa kazansın beraber söğüşleyeceği burda demişler... sizde özlemişsiniz söğüşlenmeyi

yanıt9
yanıt41
Onemli Degil:

Hepiniz Yanlis Yoldasiniz..Secilmislikle Isler Yurumez, Hayir Gelmez..STANDARTLAR Olusturulmadan Ulke Kalkinmaz, Gorevli ile Yetkili Karistirilmamali..

43
4
yanıtYanıtla
onder zengin:

Tebrik ederim böyle tablolar görmek istiyoruz. Helal olsun

44
0
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ak partiden önce oldugu gibi böyle esprili dostca hakaretsiz ve yalan katakulli kurnazlik sahtekarlik ve rikarligin az oldugu secim dönemlerini özledik.

15
10
yanıtYanıtla
birgörüş:

Demokrasi, zenginler vekil olur belediye başkanı olur. laiksistem.

4
18
yanıtYanıtla
Luckyboom:

Laik sistem girsin sana.

yanıt7
yanıt1
Temel Temel:

sayın TUNÇ siz kaliteli imsana benziyosunuz. bu ülkemiz için ne gerekiyorsa onu yağın siyasete bulaşmayın. bulaşanlar ortada geçen yıl söylediklerini bu yıl inkar ediyor veya aksini yapıyorlar. bir ilke imza atın adam gibi ADALET HUKUK kANUN YASA yapın bunu lütfen. Erdoğını dahi dinlemeyin yapın.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title