Haberler

2014 Yerel Seçim Sonuçları

AK Parti'den Aksaray Belediye Başkanı seçilen Haluk Şahin Yazgı, mazbatasını aldı Yazgı: "Bu bir bayrak yarışıdır.

AK Parti'den Aksaray Belediye Başkanı seçilen Haluk Şahin Yazgı, mazbatasını aldı.

Aksaray Adliyesine giderek Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı, Hakim Hulusi Tahir İlgenli'den mazbatasını dün alan Yazgı, bugün öğle saatlerinde Aksaray Belediyesine geldi.

Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen devir teslim törenine, AK Parti Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, AK Parti'den belediye başkanlığı görevini yürüten Nevzat Palta, AK Parti İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, yeni seçilen belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Palta, 10 yıllık görev süresince Aksaray'a hizmetlerde bulunduklarını belirterek, "Yola ilk çıktığımızda 'milletin malını, kendi malımızdan aziz bileceğiz' dedik. Yemedik, yedirmedik, çalmadık ve çaldırmadık. Alnımız açık bir şekilde bu millete hizmet etmeye çalıştık. Bize 10 yıllık görev süresince, dua ve desteğini esirgemeyen kıymetli kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin. Yeni başkanımıza görevinde başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Yazgı ise bu görevin emanet olduğunu ifade ederek, "Bu emaneti, hem Rabbim lütfetti hem de vatandaşlarımızın teveccühüyle oldu. Az önce başkanımızdan mührümüzü aldık. Kendisinden Allah Razı olsun. Her zaman bizim yanımızda oldu. Bundan sonraki hayatında, kendisine başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Palta'nın 10 yıllık görev süresince Aksaray halkına güzel hizmetlerde bulunduğunu aktaran Yazgı, "Aksaray'ı bambaşka bir noktaya getirdi. 2004 yılından önce Aksaray bambaşka bir görüntüdeyken, 10 yıl içerisinde çok daha güzel noktalara getirdi. Bu bir bayrak yarışıdır. Kendisinden alacağımız bu bayrağı ve hizmeti, en iyi noktalara getirmek için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Aksaray Belediye Başkanlığı görevini Palta'dan devralan Yazgı, selefini bina çıkışına kadar uğurladı. - Aksaray

Kaynak: AA / Politika

Haluk Şahin Yazgı Nevzat Palta Ak Parti Aksaray Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title