Haberler

18'den sonra video paylaşan Kılıçdaroğlu'na AK Partili Dağ'dan tepki: Bu yapılan alenen kanun tanımazlık ve demokrasi haydutluğu

Güncelleme:

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun propaganda yasağının başladığı 18.00'den 1 saat sonra "Bay Kemal'in en çılgın projesi demokrasidir gençler." diyerek sosyal medyadan paylaşım yapmasına AK Parti'den tepki geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Bu yapılan alenen kanun tanımazlık ve demokrasi haydutluğudur. Milletimiz bu kanun tanımaz tavra karşı gereken cevabı verecektir." dedi.

Türkiye bugün Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) açıkladığı kurallar gereği, propaganda yasağı bugün saat 18.00'de başladı.

"BAY KEMAL'İN EN ÇILGIN PROJESİ DEMOKRASİDİR"

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Saat 19.'00'da Bay Kemal'in en çılgın projesini açıklayacağım" dedi, işaret ettiği saat gelince beklenen paylaşımı yaptı. 4 dakika 3 saniyelik video paylaşan Kılıçdaroğlu, "Bay Kemal'in en çılgın projesi demokrasidir gençler. Çünkü demokrasi ve özgürlük, gençlere hediye edilebilecek en iyi devrimdir." dedi.

"ALENEN KANUN TANIMAZLIK VE DEMOKRASİ HAYDUTLUĞU"

Kılıçdaroğlu'nun propaganda yasağı başladıktan 1 saat sonra paylaşım yapmasına Ak Parti'den tepki geldi. Twitter hesabından paylaşım yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, bu durumun kanun tanımazlık olduğunu belirtti. Kılıçdaroğlu'nun paylaşımını alıntılayıp, YSK'nın propaganda yasağına ilişkin maddesini de ekleyen Hamza Dağ, "Seçim yasakları başlamış olmasına rağmen koalisyon masasının adayı Kemal Kılıçdaroğlu bugün saat 19.00'da video yayınlayacağını duyurdu. Bu yapılan alenen kanun tanımazlık ve demokrasi haydutluğudur. Milletimiz bu kanun tanımaz tavra karşı gereken cevabı verecektir." ifadelerini kullandı.

18'den sonra video paylaşan Kılıçdaroğlu'na AK Partili Dağ'dan tepki: Bu yapılan alenen kanun tanımazlık ve demokrasi haydutluğu

Kaynak: Haberler.com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Demokrasi Hamza Dağ AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title