Haberler

Polisten Kısa Filmle Sigarayı Bırakma Kampanyası

SİİRT Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan polis memurlarının sigarayı bırakmaları için kampanya başlatıldı.

SİİRT Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan polis memurlarının sigarayı bırakmaları için kampanya başlatıldı. Sigaranın sağlığa zararlı olduğu ve özellikle polislere büyük zarar verdiğinin anlatıldığı kısa metrajlı film, Emniyet Müdürlüğü tarafından izlemeleri için tüm polislere gönderildi.

Babasının sigaraya bağlı hastalıklardan öldüğünü anlatan  Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, polis memurlarının sigarayı bırakmaları için kampanya başlattı. Sigaranın sağlığa zararlı olduğu ve özellikle polislere büyük zarar verdiğinin anlatıldığı kısa metrajlı film hazırlatan Emniyet Müdürü Tokyay, bunun tüm birimlerde izlenmesini sağladı. Foto Film Şube Müdürlüğü'nce hazırlanan 'Benim babam bir kahraman' adlı filmde rol alan polis çocuğu, "Benim canım babam bir polis. Babam her işe gittiğinde üzülüyorum. Ama dışarıdaki kötü insanları yakalıyor, hırsızları yakalıyor. O yüzden benim babam bir kahraman" diyor. Filmde çocuğun babasının bir kahraman olduğunu söylemesi sırasında sigara içtiğinden dolayı hırsızların peşinde koşarken yorularak duran polis memurunun görüntüsü yer alıyor.

"SİGARAYI BIRAK KAHRAMAN OL"

Sigarayı bırakma kampanyası ile ilgili bilgi veren Siirt Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, yaptıkları bu çalışmaların toplumda sigara kullananlara örnek olması gerektiğini belirterek, şöyle dedi:

"Özellikle polis teşkilatımızda bulunan ve sigara içen polis memurlarının sigarayı bırakmasını istiyoruz. Bu nedenle böyle bir kısa film çekip, kampanya başlattık. Ben babamı sigaradan dolayı kaybettim. Şu ana kadar da hiç sigara kullanmadım. Sigara bırakma kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Türkiye genelinde sigara bırakma kampanyalarına destek olmak amacıyla, sigara konusundaki hassasiyetimizi tüm kamuoyu ve özellikle kahraman teşkilatımıza daha iyi anlatabilmek için böyle bir klip çektik. Kahraman kalmak için sigarayı bırakın."

- Siirt

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Siirt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title