Haberler

Polisten 'Fetö'nün Ablaları'na Operasyon

GÖZALTI SAYISI 22'YE YÜKSELDİİzmir merkezli 11 ilde yapılan 'FETÖ'nün ablalarına' yönelik sürdürülen operasyonda gözaltı sayısı 22'ye yükseldi.

GÖZALTI SAYISI 22'YE YÜKSELDİ

İzmir merkezli 11 ilde yapılan 'FETÖ'nün ablalarına' yönelik sürdürülen operasyonda gözaltı sayısı 22'ye yükseldi. Haklarında yakalama kararı bulunan 28 kişinin arandığı belirtildi. Operasyonda, örgüte eleman sağladıkları tespit edilen iki derneğe de operasyon yapılırken, burada görevli 'Ablaların' da gözaltına alınanlar arasında olduğu belirtildi.

Mali Şuçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından bu sabah 50 adrese yapılan eş zamanlı operasyonun detayları da ortaya çıkmaya başladı. Ege Üniversitesi'ne yönelik daha önce yapılan 'Varank Operasyonları'nda, 'ByLock' programı kullanan bir öğrencinin itirafçı olmasına rağmen serbest bırakıldığı, bazı öğrencilerin çözülmesinin sağlandığı ve bu öğrencilerin verdiği bilgiler doğrultusunda operasyon yapıldığı belirtildi. Operasyon kapsamında örgüte eleman sağladıkları belirtilen 2 derneğe de baskın yapıldığı ve burada bulunan bilgisayarlara el konulup imajlarının alındığı bildirildi. Polis yetkilileri, haklarında yakalama kararı bulunan 28 kişinin arama çalışmasının devam ettiğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title