Haberler

Polislere Kur'an-ı Kerim Hediyesi

Adıyaman'ın Besni ilçesinde Alperen Ocakları üyesi bir grup görevi başındaki polis memurlarına Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Adıyaman'ın Besni ilçesinde Alperen Ocakları üyesi bir grup görevi başındaki polis memurlarına Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Alperen Ocaklarına üye bir grup, ramazan ayı dolayısıyla teravih namazı öncesi Yenikent'de basın açıklaması düzenledi.

Besni Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Unuturum, polis memurlarına manevi desteklerini iletmek istediklerini ülkenin son zamanlarda zor ve sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirterek şunları söyledi:

"Bu süreçte hain terör saldırıları sonucu 600'ü aşkın vatan evladı şehit olmuş ve yine yüzlerce güvenlik görevlimiz ise yaralanmıştır. Biz Alperen Ocakları olarak bu menfur terör saldırıları karşısında toplumun huzur ve güvenliğini korumak için gecesini gündüzüne katan güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu ve kendilerine manevi desteklerimizi iletmek için polislerimizi görev başında ziyaret etmiş bulunuyoruz. Bu mübarek ramazan ayında bizim dualarımız gerek operasyon bölgesindeki gerek bugün burada görevi başındaki polisimizin ve askerlerimizin üzerindedir. Allah polisimizin ve askerimizin yar ve yardımcısı olsun, onları hain tuzaklara karşı korusun.

Bu terör saldırıları bizlere gösteriyor ki terörün geldiği nokta hedef seçmeksizin karnındaki bebeğiyle kadın polisimizden yaşlısıyla, çocuğuyla sivillerimize kadar toplumun tümünün canına ve malına kastetmektedir"

Kaynak: AA / Güncel

Alperen Ocakları Yenikent Adıyaman Besni Politika Güncel Haberler

title