Haberler

Polislerden Renkli Kutlama

Güncelleme:

Adana'da Türk Polis Teşkilatı'nın 168'inci kuruluş yıldönümü kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu.

Törenlere katılan üniformalı çocuklar dikkat çekerken, geçit töreninde polisler çiçek yağmuruna tutuldu.

Merkez Seyhan İlçesi'ndeki Atatürk Parkı'nda bulunan Atatürk Anıtı önünde yağmur altında gerçekleştirilen törene, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Adana Bölge İstinaf Mahkemeleri Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun ile İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, çok sayıda polis ve asker katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu. Tören nedeniyle geniş güvenlik önlemi alırken, özel harekat polisleri tören alanının çevresindeki binaların çatılarında nöbet tuttu. Törende konuşan Adana İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Türk Polis Teşkilatı'nın halkın emniyeti için vazgeçilmez önemde olduğunu kaydetti.

Anıt önündeki törenin ardından polisler, Atatürk Caddesi'nde resmi geçit törenine katıldı. Geçit törenine katılan polisler kadar, polis üniformaları giyen çocukları da ilgi çekti. Töreni izleyen vatandaşlar polisleri alkışlayarak çiçek attı. Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, törenin ardından polis üniforması giyen çocukları sevip, bir süre konuştu. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Zeki Gürkan Hüseyin Avni Coş Seyhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title