Haberler

Polisin Katil Zanlıları Suriyeliler Tutuklandı

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında sınır kapısında çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Ferhat Avcı’nın katil zanlısı iddiası ile yakalanan üç Suriyeli uyruklu vatandaşın bir serbest bırakılırken, ikisi tutuklandı.

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında sınır kapısında çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Ferhat Avcı'nın katil zanlısı iddiası ile yakalanan üç Suriyeli uyruklu vatandaşın bir serbest bırakılırken, ikisi tutuklandı.

Uzun suredir emniyet yetkililerince takip edilen üç Suriyeli, dün akşam saatlerinde Akçakale'nin Fevzi Çakmak ve Yeni Mahallede iki eve yapılan baskın sonucu ele geçirildi. İki gündür sorguları devam eden üç Suriyeli bugün akşam saatlerinde geniş güvenlik önlemleri altında nöbetçi mahkemeye çıkartıldı. Yapılan sorgulamaların ardından İsmail Uba adlı şahıs serbest bırakılırken, Ümer el Ümmeyir (32) ve Yasin el Ümmeyir (41) adlı şahıslar tutuklanarak geniş güvenlik önlemleri ile Şanlıurfa Kapalı Cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa Terör Şubesi, İstihbarat Şubesi ve Akçakale İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kurulan özel bir ekip tarafından üç aydır takip edilen ve birçok bilgi ve belgenin birleştirilmesi sonucu elde edilen bulgular sonucunda bu kişilere ulaşıldığı, üç zanlının ilçe merkezinde iki eve sık sık geldiği tespit edilerek baskın düzenlendiği ve zanlıların ele geçirildiği belirtildi. Ayrıca bu çalışmanın Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgün tarafından bizzat yürütüldüğü ifade edildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fevzi Çakmak Şanlıurfa Akçakale Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title