Haberler

Polis Süsü Vererek Tecavüz ve Gasp Yaptıkları İddia Edilen 3 Kişi Yakalandı

Ümraniye'de kendilerine polis süsü vererek yabancı uyruklu bir kadına tecavüz ve gasp edip, bir başka kadının balkondan atlayarak yaralanmasına neden oldukları ileri sürülen sabıkalı 3 kişi ile bu kadınları pazarladıkları öne sürülen 2 kişi...

Ümraniye'de kendilerine polis süsü vererek yabancı uyruklu bir kadına tecavüz ve gasp edip, bir başka kadının balkondan atlayarak yaralanmasına neden oldukları ileri sürülen sabıkalı 3 kişi ile bu kadınları pazarladıkları öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı.

Olay, 20 Kasım Salı akşamı yabancı uyruklu M.K.G.'nin (27) Armağanevler Mahallesi Alemdağ Caddesi 448/3 adresindeki dairenin balkonundan aşağı atlamasıyla ortaya çıktı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekibi bacakları kırılan kadını Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Ümraniye Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptıkları detaylı soruşturmada, yağma ve kasten yaralama, fuhşa teşvik ve aracılık, yer temin etmek, alı koymak ve nitelikli cinsel saldırı suçlamalarına konu olan olayı kısa sürede çözdü. İddiaya göre, cezaevinden kısa bir süre önce çıkan H.A.H.(31), arkadaşı İ.Y.'ye fuhuş yapacak bir yer olup olmadığını sordu. İ.Y. de yabancı uyruklu iki kadının bulunduğu adresi verdi. H.A.H., yanına aldığı G.Ç.(24) ve S.S.(39) ile adrese gitti.

Kendilerine polis süsü veren 3 kişi, silah zoruyla yabancı uyruklu kadınlar M.K.G. (27) ve G.B.(35) ile kadınları pazarladıkları ile sürülen T.Ç. (35) ve S.Z.'nin (28) paralarını gasp etti. Bu sırada balkondan atlayan M.K.G.'nin bacakları kırıldı. M.K.G'nin ifadesi doğrultusunda çalışma başlatan Ümraniye Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Üsküdar'da pusu kurarak 3 kişiyi yakaladı. 6 ayrı suç sabıkası bulunan H.A.H.'nin üç kez tecavüz ettiği O.B. de kurtarıldı.

Gözaltına alınan zanlılar ile kadınları pazarladığı ileri sürülen iki kişi Ümraniye Adliyesi'ne sevk edildi.

Zanlılar hakkında yağma ve kasten yaralama, fuhşa teşvik ve aracılık, yer temin etmek, alı koymak ve nitelikli cinsel saldırı suçlamalarından işlem yapılacağı kaydedildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ümraniye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title