Haberler

Emniyet: Okul Müdürünün İntiharında FETÖ Bağlantısı Yok

Güncelleme:

Emniyet Müdürlüğü, Kayseri'de anaokulu müdürü 42 yaşındaki Ali Derebaşı'nın intiharıyla ilgili "Ölümünde FETÖ bağlantısı yok" açıklamasını yaptı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü, intihar eden anaokulu müdürü Ali Derebaşı'nın psikolojik sorunları olduğu, bu tür haberlerin güvenlik kuvvetlerinin motivasyonunu olumsuz etkilediğini bildirdi.

İNTİHAR ÖNCESİ NOT BIRAKMIŞ

Açıklamada, Barbaros Ana Okulu'nda kendini asan okul müdürü Ali Derebaşı'nın intihar olayının FETÖ'den kaynaklanan bir bağlantısı olmadığı belirtilirken, "İntiharı öncesi bıraktığı notta 'İnsanoğlu bu fani dünyaya imtihan için gönderildiğini, dünya içindeki zevk ve eğlenceden dolayı bir türlü anlayamaz. Dünya işi bitmez ama ölüm her zaman kapıdadır. Kapıyı ne zaman çalacağı belli olmaz. Ölümü unutmak için insanoğlu dünyada sürekli kendine yeni uğraşlar bulur. ve sürekli oyalanır. Oyalandıkça bilmez ki ölüme bir adım daha yaklaşır" diye yazdığına dikkat çekildi.

Açıklamada 3 çocuk babası Ali Derebaşı'nın bir süredir psikolojik rahatsızlık içinde olduğu ifade edildi.

ÖĞRETMEN EŞİ, FETÖ'DEN AÇIĞA ALINMIŞTI

Okul Müdürünün yakınları ve bazı öğretmen arkadaşları gazetecilere okul müdürünün öğretmen eşi Fatma Derebaşı'nın FETÖ/PDY soruşturması sonucu açıkta olduğunu dile getirmişlerdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title