Haberler

Polis, Gezi Parkı'na Girişe İzin Vermiyor

Güncelleme:

Gezi Parkı olaylarının 3. yıl dönümü nedeniyle Taksim Cumhuriyet Anıtı çevresi bariyerler ile kapatıldı. Polis, saat 13.50 itibariyle Gezi Parkı'na girişe izin vermiyor.

Gezi Parkı olaylarının 3'üncü yıl dönümü nedeniyle Taksim güvenlik çemberine alındı. Sabah Taksim Cumhuriyet Anıtı çevresi bariyerlerle çevrilmesinin ardından, öğle saatlerinde de Gezi Parkı tamamen yaya trafiğine kapatıldı.

GEZİ'NİN 3.YIL DÖNÜMÜ

Gezi Parkı olaylarının 3'üncü yıl dönümü nedeniyle İstanbul polisi, olası eylemlere karşı alarma geçti. Taksim Meydanı'nda yoğun güvenlik önlemi alan polis, sabah saatlerinde Taksim Cumhuriyet Anıtı ve çevresini bariyerlerle kapatmıştı.


PARKA GİRİŞ YASAK

TOMA'ların ve çevik kuvvet polislerinin konuşlandırıldığı meydanda, öğle saatlerinde ise Gezi Parkı ve çevresi de kapatıldı. Parkın kapatılmasının ardından içeriye kimse alınmazken, içeridekiler de dışarıya çıkartıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (67)

merve nur:

niye bunları tehdit görüyorsunuz . halk desteği artık olamaz millet uyandı. 2 pislik için bu ne tedbir. kendilerini adam sanacaklar.

33
4
yanıtYanıtla
yaptırmayacaz ulan orası park kalacak:

gezi parkına rezidans yapamadınız ya, akepeciler hırstan pantolonunuzun arkasını yırtıyorsunuz :)))))

12
11
yanıtYanıtla
Demokrat Mobil-IOS:

Belli ki hükümet gezi hareketinden çok korkmuş, ama atalarımız korkunun ecele faydası yok demiş...

18
4
yanıtYanıtla
Gezi Unutulmayacak.....:

Yorumlardan anladığım kadarıyla tüm akp''li koyunlar buraya doluşmuşlar. Ama eklemek istediğim bir şey var. !Kimi beyinsiz salakların pkk dostluğu tüm ülkenin her alanında da olduğu gibi gezi duygusunu söndürdü. Yinede rahat yok size çünkü;Korktuğunuz insanlar çok farklı alanlarda karşınıza çıkacak. :))

13
8
yanıtYanıtla
YAŞASIN GEZİ PARKI!:

YAŞASIN HAK HUKUK ADALET EŞİTLİK LAİKLİK PARLAMENTER DEMOKRASİ DOĞA AĞAÇ YEŞİL ÇEVRE ATAÜRKÇÜLÜK ÖZGÜRLÜK TC YAŞASIN!

9
12
yanıtYanıtla
YAŞASIN GEZİ PARKI!:

ÖMER: LAN ADİLER . . . İNSANCA MEDENİCE PRTESTO YAPANLA MARJİNALLERİ KARIŞTIRMA BİR GÜN HESAP DÖNER ÖMER EFENDİ

yanıt3
yanıt1
salak koyunlara:

Eyy şahsiyetsiz koyunlar, Gezici her sizin olmadığınızın sembolidir, medeniyet, tahsil, demokrasi, çağdaşlik, ahlak, üst tabaka.

14
6
yanıtYanıtla
şahsiyetsiz öküzlere cevaptır:

türkiyede yaşayanların yüzde ellisine şahsiyetsiz koyunlar diyorsun. . . sen de şahsiyetsiz bir öküz olmalısın

yanıt1
yanıt3
salak koyunlara:

Eyy şahsiyetsiz koyunlar, Gezici en azından üç dil konuşurken siz kendi dilinizi bile bilmiyorsunuz.

10
9
yanıtYanıtla
BÖLE DE SÖLEME GARDAŞ!:

yapma be kardeş bak ben burda dur derim ben bir dil biliyorum ama önemli olan barış demokrasi ahlak dili bari sen böyle yapma! APO VS DE OKULLARDA OKUDU KUMAK ADAMOLMAK DEĞİLDİR! ÖNEMLİ OLAN ADAMİNSAN BİLİNÇLİBİREY OLABİLMEK SÜRÜ ETKİDEĞİLKARDEŞ!

yanıt2
yanıt2
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title