Haberler

Polis Deniz Seki'yi, Nişanlısını Takip Ederek Yakaladı

Güncelleme:

Polis, yurt dışında sanılan ünlü şarkıcı Seki'yi, turizmci nişanlısı Faruk Salman'ı takip ederek yakaladı.

Uyuşturucu tirareti yapmak suçundan verilen 6 yıl 3 ay hapis cezası kesinleşince kayıplara karışan şarkıcı Deniz Seki dün İstanbul Büyükçekmece'de bir villada yakalandı. Polisleri görünce bahçeye koşmaya başlayan Seki fazla uzaklaşamadı. İlk sözleri "Bana bir şey sormayın, suçsuzum" oldu.

NİŞANLISINI TAKİP EDİP VİLLADA YAKALADILAR

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Deniz Seki'ye ulaşmak için hassas bir çalışma yürüttü. Seki'nin " Yunanistan'a kaçtı" gibi iddiaların aksine İstanbul dışına hiç çıkmadığını, turizmci nişanlısı Faruk Salman tarafından gizlendiğini belirledi. Deniz Seki, hiçbir yakınıyla teknolojik bir ortamda bağlantı kurmayınca polis, nişanlısı Faruk Salman üzerine yoğunlaştı. Telefon takibinde, Salman'ın Bahçelievler'de olduğunu, ikilinin Büyükçekmece'deki Alkent 2000 sitesine girdiğini belirledi. Polis, Seki'yi saklandığı villada yakaladı. Seki'nin saklanmasına yardım ettiği gerekçesiyle nişanlısı Faruk Salman da gözaltına alındı.

SAĞLIK KONTROLÜ İÇİN HASTANEDE

Büyükçekmece'de, saklandığı evde yakalanan ünlü sanatçı Deniz Seki, sağlık kontrolü için hastaneye getirildi. Büyükçekmece Alkent 2000 sitesindeki evde dün akşam saatlerinde gözaltına alınan ünlü şarkıcı, gecesi İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde geçirdi.

ERKEN SAATLERDE HASTANEYE GETİRİLDİ

Seki, sabah erken saatlerde sağlık kontrolü için Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirildi. Güneş gözlüğü takan ünlü şarkıcı, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

ELLERİ KELEPÇELİ

Elleri kelepçeli şekilde sağlık kontrolüne getirilen Seki, hastane çıkışı gazetecilere, "Bu ülkede zerre kadar adalet varsa suçsuz olduğum er geç anlaşılacak arkadaşlar" dedi. Polis eşliğinde arabaya bindirilen Seki'nin adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

İŞTE YAKALANDIKLARI EV

NİŞANLISI FENALAŞTI

Deniz Seki'nin evinde gözaltına alındığı nişanlısı Faruk Salman'ın polisleri karşısında görünce fenalaştığı öğrenildi. Baygınlık geçiren Salman hastanede tedavi altına alındı.

AŞKI UĞRUNA CEZA ALACAK

İki ay önce çevresine Deniz Seki'ye olan aşkının bittiğini söylediği iddia edilen 2 çocuk babası Faruk Salman, Seki ile birlikte yakalandığı için ceza alabilir. Salman, "Tutuklu hükümlü ve suç delillerini bildirmeme" suçlamasıyla 1 yıla kadar hapis istemiyle yargılanabilecek.

Çocukken sevgili oldukları ortaya çıkan Deniz Seki ile Faruk Salman'ın ilişkisi, Seki'ni tahliyesinin ardından yeniden başlamış, ikili 31 Aralık 2012 tarihinde yılbaşı gecesi nişanlanmıştı.

4 YERDE SAKLANMIŞ

Deniz Seki'nin, 4 ayrı yerde saklandığı ortaya çıktı.

1- Seki, 30 Mayıs'taki yakalama kararı açıklandığında sevgilisiyle Tarabya'da bir evde kalıyordu.

2- İki sevgili buradan Tekirdağ'da bulunan bir yazlık eve gitti.

3- 1.5 ay sonra sevgililer, Beylikdüzü'nde bir dairede kalmaya başladı.

4- Seki yaklaşık 2 aydır da Hadımköy'deki Alkent sitesinde kalıyordu.

İstanbul Esenyurt'ta polis tarafından gözaltına alınan şarkıcı Deniz Seki'nin daha önce Bodrum, Yunanistan'ın Mykonos Adası ve İstanbul'un Tuzla ilçesinde saklandığı ileri sürülmüştü. Ünlü şarkıcının zaman zaman alışverişe çıktığı, dostlarıyla eğlenceler düzenlendiği iddia edilmişti.

218 GÜN SONRA TAHLİYE OLMUŞTU

Üç ilde yürütülen kokain ticareti operasyonu kapsamında Deniz Seki, 13 Şubat 2009'da Kuruçeşme'deki evinin yakınındaki bir otelde gözaltına alındı. 24 Şubat'ta tutuklanan Seki, 218 gün sonra ilk kez hâkim karşına çıktı. İlk duruşmasında tahliye kararı çıktı. Yargılamayı yapan İstanbul 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi, şarkıcı Seki'yi "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırdı. Dosyayı görüşen Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı hazırladığı tebliğnamede, Seki ile diğer sanıklar hakkında, "uyuşturucu madde ticareti yapma" suçundan kurulan mahkûmiyet hükümlerinin onanmasını istendi.

'6 YIL 3 AY'A ONAY

Yargıtay 10'uncu Ceza Dairesi ise hapis cezasını bozmuştu. Dairenin oyçokluğuyla aldığı karara, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etmiş ve dosyanın gittiği Yargıtay Ceza Genel Kurulu, 27 Mart 2014'te başsavcılığın itirazını kabul ederek, İstanbul 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nin, Seki'ye "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan verdiği 6 yıl 3 ay hapsi onamıştı. Kurul tarafından onanan karar, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı İnfaz Birimi Savcılığı'nca değerlendirildi.

'YENİDEN YARGILAMA'YA RET

İnfaz Savcılığı da dosyayı inceledikten sonra, Seki hakkında, cezası 3 yılın üzerinde olduğu için, "yakalama" kararı çıkardı. Seki'ye bir kötü haber de İstanbul 12'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nden geldi. Mahkeme, Seki'nin avukatı Naim Karakaya tarafından adil yargılamanın ihlal edildiği, tanıkların dinlenmediği ve delilleri toplama taleplerinin reddedildiği gerekçesiyle yaptığı "yeniden yargılama" talebinin reddine karar verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Faruk Salman Büyükçekmece Yunanistan Deniz Seki Magazin Haberler

500

Yorumlar (19)

adalet yok:

zarrap niye hapis yatmadı onun parası var

41
1
yanıtYanıtla
TEZGAHTAR YAŞAR:

bu ülkede zenginlere kanun işlemiyor arkadaşlar kimse yormasın kendisini en fazla 6 ay yatar çıkar bu ülkede kanun denen şey garibanlara fakirlere işliyor ekmek çalan çocuğa 15 yıl hapis veren fakat bir uyuşturucu baronunu şartsız şurtsuz salacak bir üllke burası.

26
2
yanıtYanıtla
...:

ekmek çalan çocuğa 15 yıl diye bir şey yok. hırsızlık sucunun sınırı 1-3 yıl arasıdır. ve ekmek gibi şeyleri ihtiyaç durumunda çalmak cezayı hafifletir ya da kaldırır. birşeyi bilip bilmeden konuşmayınız.

yanıt1
yanıt0
tatar:

Polisin takip sırasında kullandığı araçların benzin parasının da ödetilmesi lazım. Devleti zarara uğratmasın. .

14
14
yanıtYanıtla
AdaletmobilWeb@haberler.com:

Adalet herkes için eşit uygulanmalıdır.garibanı hemen yakalarlar zengine gelince adalet kablumbağa hızıyla işliyor ...

16
3
yanıtYanıtla
almanya:

gitsinlerde avrupada adelet nedi ögrensinler ama islerine gelmez orda siyasetcilere özel hak yok avrupada polisin savcinin isine hic bir siyasetci karisamaz suc yaparsan ne olursan ol polis savci basina dikilir

yanıt4
yanıt0
insancaaMobil-ANDROID:

bence kactigi için cezasi 2-3 kart artmali.....kendi de demiş bu ülkede adalet varsaaaa artarrr....

12
5
yanıtYanıtla
mert:

sencesi yok tck hükümlerine göre uygulama oluyor :)

yanıt1
yanıt0
cash:

yaavv geçin bunlarıı zaten kadın hamilee göreceksiniz 3 ay sonraa çıkacak halkı kandırmayın artık

13
2
yanıtYanıtla
hülya şahin:

zaten cezasını çekti tövbe etti denetlenerek yaptığı hatalardan uzak dururdubu kadına biri taktı çünkü okadar hırsız varki dışarıda onları gözden uzak tutmak için bu kadına taktılar

10
5
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title