Haberler

Polatlı'da Apartman Dairesinde Doğalgaz Patlaması : 5 Yaralı

Polatlı'da doğalgaz patladı: 5 yaralı (2) GÖKÇEK PATLAMANIN OLDUĞU BÖLGEDE İNCELEME YAPTI Polatlı'da meydana gelen doğalgaz patlamasının yol açtığı hasarı yerinde inceleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, zarar gören esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

Polatlı'da doğalgaz patladı: 5 yaralı (2)

GÖKÇEK PATLAMANIN OLDUĞU BÖLGEDE İNCELEME YAPTI

Polatlı'da meydana gelen doğalgaz patlamasının yol açtığı hasarı yerinde inceleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, zarar gören esnaf ve vatandaşlarla görüştü. AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Gazi Karaoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte olay yerine gelen Gökçek, esnaf dükkanlarında, konutlarda ve araçlarda meydana gelen zararı Büyükşehir Belediyesi olarak karşılayacaklarını belirtti. Gökçek, olay yerinde yetkililerden ve esnaflardan bilgiler aldıktan sonra patlamadan dolayı yaralanan vatandaşları da ziyaret etti. Polatlı Devlet Hastanesi'nde tedavi gören vatandaşlara 'geçmiş olsun' diyen Gökçek, ardından Büyükşehir Belediyesi'nin her yıl sel baskınlarına maruz kalan Ticaret Borsası'ndaki altyapı çalışmalarını inceledikten sonra ilçeden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Melih Gökçek Polatlı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title