Haberler

Pokemon Go Oyunu Camilerden Uzak Tutulsun"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Diyanet Sen Edirne Şube Başkanı Mahmut Eroğlu'nun açıklaması "Pokemon Go oyunu camilerden uzak tutulsun" Diyanet-Sen Edirne Şube Başkanı Eroğlu: "Camide pokemon var deniyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Diyanet Sen Edirne Şube Başkanı Mahmut Eroğlu'nun açıklaması "Pokemon Go oyunu camilerden uzak tutulsun"

Diyanet-Sen Edirne Şube Başkanı Eroğlu:

"Camide pokemon var deniyor. Kutsal mekanlarımızda pokemon yakalamaya çalışılıyor. İdarecilerimizden, gençlerimizin zamanını çalan bu gereksiz oyunun en azından cami çevrelerinde yasaklanmasını istiyoruz"

Diyanet-Sen Edirne Şube Başkanı Mahmut Eroğlu, "Camide pokemon var deniyor. Kutsal mekanlarımızda pokemon yakalamaya çalışılıyor. İdarecilerimizden, gençlerimizin zamanını çalan bu gereksiz oyunun en azından cami çevrelerinde yasaklanmasını istiyoruz." dedi.

Aynı zamanda Dar'ül Hadis Camisi'nin imamı olan Eroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Pokemon Go" oyununun camilerden uzak tutulması gerektiğini kaydetti.

Oyunun tamamen zaman kaybı olduğunu söyleyen Eroğlu, "Gençleri boş işlere yönlendirmek için kasıtlı yapılmış bir oyun. Pokemon avcılığı adı altında gençleri fuzuli bir şekilde zaman tüketmeye, onların enerjilerini boş işlere yöneltmeye çalışıyorlar." şeklinde konuştu.

Eroğlu, bu hadisenin gençlik, millet ve insanlık adına üzüntü verici olduğunu ifade ederek, "Eskiden oyunu çocuklar oynardı. Şimdi ise bakıyoruz, en aktif çağda olan yirmili-otuzlu yaşlardaki gençlerimiz bu oyunu oynuyor. Oysaki bu yaşlardaki kişiler ailesine, ülkesine, milletine en çok katkı yapacakları dönemdeler. Kafaları önlerinde, ellerinde telefonlar, pokemon avcılığı yapıyorlar. Bu gerçekten kısa süre içinde gündemimizden çıkartılması gereken bir konu" değerlendirmesini yaptı.

Bu durumun kabul edilemez olduğunu belirten Eroğlu, "Sosyal medyada görüyoruz. Camide pokemon var deniyor. Kutsal mekanlarımızda pokemon yakalamaya çalışılıyor. İdarecilerimizden, gençlerimizin zamanını çalan bu gereksiz oyunun en azından cami çevrelerinde yasaklanmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Mahmut Eroğlu Diyanet Sen Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title