Haberler

Podyuma Çıkacak Güzeller Seçildi

Güncelleme:

Almanya'nın en büyük eğlence parkı Avrupa parkında 16-17 Temmuz tarihlerinde yapılacak 'Avrupa Güzellik Yarışması Kupası' finalinin güzelleri belli oldu.

Almanya'nın en büyük eğlence parkı Avrupa parkında 16-17 Temmuz tarihlerinde yapılacak 'Avrupa Güzellik Yarışması Kupası' finalinin güzelleri belli oldu.

Altı ülkeden toplam 18 güzel podyuma çıkacak. Her ülkeyi 3 güzel temsil ediyor. Finale çıkacak 18 adaydan podyuma çıkmaya hak kazanan 12 aday şimdiden belli oldu. Avusturya ve Almanya'yı ülkenin güzellik kraliçeleri 'Miss Austria 2014' Julia Furdea, 'Miss Germany 2015' Olga Hoffmann temsil ediyor. Finalde podyuma çıkacak Belçika, Fransa, Almanya, İsviçre, güzelleri basına açıklandı. Hollanda ve Avusturya'yı temsil edecek olan diğer 5 adayın yakında belli olacağı, yarışmayı organize eden 'Miss Germany Corporation' (MGC) tarafından duyuruldu. İki gün süren güzellik yarışmasının ilk günü adaylar spordaki becerilerini ispatlayacak. İkinci gün ise adaylar podyumda güzellikleri, tanıtım, kostüm, defile ve zengin şov programıyla beraber gösterecek. Finalden sonra 6 ülkeden 18 adayı zengin hediyeler bekliyor. Çok sayıda güzellik yarışmalarına ev sahipliği yapan Almanya'nın en büyük eğlence parkı Avrupaparkı içinde Otel Colosseo'nun 'Piazza Roma' meydanında açık havada yapılacak büyük finale hazırlanıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Fotoğraflar: Podyuma çıkacak güzeller seçildi 1-18

Haber: Levent GÜNDÜZ-ALMANYA/DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güzellik Yarışması Avusturya Almanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title