Haberler

Podolski'nin Menajeri: Akhisar Maçında Oynama

Güncelleme:

Lukas Podolski'nin menajeri Touihri, "Akhisar'ın sahası çok kötü. Sakatlanırsan Çinliler senden vazgeçer" diyerek golcü oyuncunun Manisa'ya gitmesini engelledi.

Galatasaray, Burak Yılmaz'dan sonra bir başka golcüsü Lukas Podolski'yi de Çin'e kaptırmak üzere... Grip olduğu gerekçesiyle Akhisar deplasmanına götürülmeyen Podolski'nin, aslında hastalığının o kadar ağır olmadığı, menajerinin talimatıyla hareket ettiği ileri sürüldü.

"BENCE RİSKE GİRME"

Bir süredir Çin'de olan Podolski'nin menajeri Nassim Touihri'nin yıldız futbolcuyu arayarak "Akhisar'ın saha zemini çok kötü. Sakatlanırsan Çinliler seni transfer etmez. Bence riske girme" dediği iddia edildi. Bunun üzerine Podolski çok halsiz olduğunu söyledi ve Akhisar'a götürülmedi.

EVİNİ BOŞALTTI

Podolski'nin Çin'e gideceğine yönelik başka işaretler de var. Bir süre önce Bebek'teki evini boşaltan golcü futbolcu hala yeni ev tutmadı. Otelde yatıp kalkan Podolski geçtiğimiz günlerde de twitter ve instagram hesabından Çince mesaj paylaşmıştı.

YILLIK 10 MİLYON EURO

Podolski'nin Çin'den yılda 10 milyon euro'nun üzerinde bir rakam kazanmanın eşiğinde olduğu ve menajerinin bu anlaşmayı sonuçlandırmaya çalıştığı öğrenildi.

(Kaynak: Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lukas Podolski Galatasaray Akhisar Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

İSMAİL:

Yabancılar gidiyor, futbolun kalitesi düşüyor, lig tv aylık 20, 00 TL. kapışın ule

5
0
yanıtYanıtla
MERT:

şuan ki hakkı da o zaten aynı yorumu yapan on kişilik yorumcular

yanıt1
yanıt0
ertan:

şu haberi yapan kafaya helal olsun baya bir kafa yorduktan sonra maçı izleyip akhisar zeminini görünce maçta podide olmayınca güzel bir hikaye yazmış, çindeki menajeri akhisarın zeminini takip etmiş süper habercilik gazete kaynağınında takvim gazetesi olmasına hiç şaşırmadım

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Size kim dedi bunu. Nereden öğrendiniz ?

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title