Haberler

Plan ve Bütçe'de CHP ve AK Parti Gerginliği

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Torba Yasa görüşmelerine verilen arada AK Partili Feramuz Üstün ile CHP’li Özgür Özel arasındaki yumruklu kavganın ardından komisyon çalışmaları esnasında CHP’li ve AK Parti'li milletvekilleri arasında sözlü tartışma yaşandı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Torba Yasa görüşmelerine verilen arada AK Partili Feramuz Üstün ile CHP'li Özgür Özel arasındaki yumruklu kavganın ardından komisyon çalışmaları esnasında CHP'li ve AK Parti'li milletvekilleri arasında sözlü tartışma yaşandı.

Kavganın ardından komisyon çalışmalarına katılmak üzere salona gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve CHP'li milletvekilleri ile AK Partili milletvekilleri arasında yeniden tartışma yaşandı. AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, AK Parti sıralarına dönük eleştirilerde bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'ya sinirlenerek ayağa kalktı. Ağbaba'nın üzerine yürümek isteyen Yüksel'i yine diğer milletvekilleri sakinleştirdi.

Tartışmaların alevlenmesi üzerine çalışmalara yeniden ara verildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Feramuz Üstün Özgür Özel Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title