Haberler

PKK Yandaşları, Markete Patlayıcıyla Saldırdı! Dehşet Anları Kamerada

Güncelleme:

Mersin'de bir marketin şubesine parça tesirli el yapımı patlayıcı madde atıldı. Olay anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Dün akşam saat 19.15 sıralarında merkez Akdeniz ilçesi, Kurdali Mahallesi, Çiftçiler Caddesi'nde bir marketin şubesine gelen kar maskeli PKK yandaşları, içeri el yapımı patlayıcı attıktan sonra olay yerinden kaçtı.

MARKETTE BÜYÜK MADDİ HASAR

Patlayıcının atıldığını fark eden market çalışanları ve içerideki müşteriler kaçarak olaydan yara almadan kurtuldular.

Patlama sonrası marketin içinde maddi hasar meydana geldi.

POLİS, ZANLILARI YAKALADI

Olayı arkadaşı İ.E. ile birlikte gerçekleştirdiği belirlenen H.K. polisin yaptığı çalışma sonrası yakalandı. Şahsın üst aramasında ayakkabılarının üstüne giyilmiş 2 siyah çorap, eline giyilmiş 2 eldiven ve kar maskesi ele geçirildi.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Yapılan çalışma sonrası yaşı küçük olduğu bildirilen İ.E. de yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Pazar günleri döviz büroları açık mı? Döviz bürosu Cumartesi ve pazar günleri çalışıyor mu 2024? Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500

Yorumlar (58)

adem:

bunlarin islahi gereksiz öldürümeleri ise sart

22
21
yanıtYanıtla
efran:

en iyi terörist ölü olandır. . .

32
7
yanıtYanıtla
MURTAZA:

PKK NIN TA KENDİSİ PKK YANDAŞLARI DEĞİL BİZZAT PKK

10
16
yanıtYanıtla
Miroğlu:

İşte bunlar böyle adamlar.Sonra demokrasi eşitlik insan hakları cart curt ederler.Hemşerim insana insan gibi davranırsın.Ama böyle canilik yaparsan da hayvan kadar değerin yok bil!

14
9
yanıtYanıtla
08:

pkk yandası ne demek bu eylemi yapana direk pkk diyeceksin ve kafasına mermiyi basacaksın .

20
1
yanıtYanıtla
SenolMobil-IOS:

Pkk oldugunu nasil anladiniz sasiyorum

18
3
yanıtYanıtla
Tülay:

Dinsiz ,imansız, vijdansız, bu nalet pkk.

18
1
yanıtYanıtla
AYIKTINMI:

İşide kafir ordusu diyenlere kapak olsun pkk ne ordusudur.

15
2
yanıtYanıtla
BIRISI:

VALLAHI DAYIEN IYISI BIR AN ONCE RWFERANDUM KARARIDIR NE BU YA CANLAR YAZIK DEGILMI BU KADAR KURTLERIN ISTIKAMETINI RWFERANDUM BELIRLER OZERKLIKMI OLSUNLAR BABA DEVLET BU BOLGEDE KENDISI OZERK OLMUS BIRAKIN KURTLER OZERK OLSUN NE OLACAK YANI BOLGEYI RAHATLATIN RWFERANDUMLA INANIN PKK ELI BOS GIDECEKTIR BEN BUNA INANIYORUM KIMSE AYRILIGI ISTEMEYECEK PKK YI EYLEM YAPARS KURTLER BOGACAK SONRADA YENI ANAYASA

4
12
yanıtYanıtla
öfkeli:

YAPMADIKLARI İŞ Mİ? İŞLERİ GÜÇLERİ SİVİL KATLETMEK HAİN FİSTANLILAR.

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title