Haberler

PKK, Kürt İş Adamlarını ve İşçileri Tehdit Etti: Sur'a Girerseniz Vururuz

Güncelleme:

Terör örgütü PKK, Sur'un yeniden inşa edilmesi sürecinde iş adamları ve iş sahibi olmak isteyen Kürt vatandaşları tehdit etti.

Halkın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla düzenlenen operasyonlar kapsamında, Diyarbakır'ın Sur ilçesi teröristlerden temizlendi.

SUR YENİDEN İNŞA EDİLECEK

Ancak teröristlerin askerlere ve polislere kurduğu hain bombalı tuzaklar nedeniyle Sur ilçesi adeta enkaza dönüştü. Halkın mağduriyetini gidermek için çıkarılan kamulaştırma kararıyla Sur'un yeniden inşası için dev bir adım atıldı.

Terör örgütünün sözde yöneticilerinden Mustafa Karasu ise, verdiği son demeçte, Sur'un yeniden inşaasına karşı harekete geçeceklerini açıkladı.

KÜRTLERİ TEHDİT ETTİ

PKK'nın sözde liderlerinden Karasu, "Sur'a giren müteahhit ve işçiler hedefimizdir. Orada çalışan Kürtler kendilerini sivil görmesinler, öyle sivil olunmaz. 'Ben sivilim, işsiz kaldım çalışıyorum' demek olmaz, orada çalışamazsın." diyerek Kürt vatandaşlara tehditler savurdu.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Diyarbakır Kobi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (20)

.:

bu adam karedenizli laz ve pkk yöneticilerin çoğunun türk ve Karadenizli olması ilginç

9
86
yanıtYanıtla
..:

suriye sınırında ki beton işi terörsit ahmet türk ten alınsın

yanıt10
yanıt3
enayi kürtler:

Mustafa Karasu (d. 1950, Gürün, Sivas), PKK''nın üst düzey yöneticilerinden biri olan Türk kökenli militan. Avareş (Karasu) ve Hüseyin Ali kod adlarını kullanmaktadır.

yanıt13
yanıt0
VATANDAŞ MEHMET:

İSTİKLAL MARŞI1. kıta: Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. 2. kıta: Çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilal! Kahraman ırkıma bir gül! Ne bu şiddet, bu celal? Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal. . . Hakkıdır, hakk''a tapan, milletimin istiklal! Mehmet Akif ERSOY

68
7
yanıtYanıtla
MERDIYARBAKIR:

SYEREFSIZLER KARAYILAN BAYIK KARASU KAYTAN HAVYAR YIYIP KARILARLA ALEM YAPIYOR GARIBAN KURTLERI OLUME YOLLUYOR UYANIN HEMSERIM YA

62
8
yanıtYanıtla
Bu nasıl Kürt?:

Bu adamlar niye konuşturulur, devlet niye izin verir ? Birşeyler dönüyor yine. . . Ya bu lağım faresi hala tehdit edebilme lüksüne sahip mi ?

48
4
yanıtYanıtla
KarışıkMobil-IOS:

Mantıklı

12
32
yanıtYanıtla
ÜMİT:

PKK ölçülerinde, ''ODUN KAFALILARIN YÖNETTİĞİ vahşi bir ÖRGÜT'', yeryüzünde (tüm zamanlarda) hiç olmadı. Yuuuh abi. . . Allah, bölge halklarını bu musibetlerden kurtarsın. AMİN.

41
1
yanıtYanıtla
hasan abiniz..:

demek ki neymiş PKK=ERMENİSTAN yoksa kürkt vatandaş o bölgede oturmaycaksa kim oturacak. . . oralarda ermeni vatandaşlarımı ? acaba

30
4
yanıtYanıtla
KALELİ ŞEVKET:

PKK TEHDİT EDER. . . PKK HARAÇ TOPLAR. . . PKK GARİBAN KÜRTLERİ EVİNDEN YURDUNDAN EDER. . . NİÇİN. . . DIŞARIDAKİ SÖMÜRÜCÜ HİRİSTİYAN EFENDİLERİ İÇİN. . . . BAŞARILI OLAMADILAR. . . TÜRKİYEYİ BÖLEMEDİLER. . . . GEBERİP GİDİYORLAR. . PKK DIŞ GÜÇLERİN UŞAĞIDIR, KİRALIK KATİLİDİR. . PKK NIN KÜRT TEMSİLCİSİ OLDUĞUNA İNANMAK, APTALLIĞIN SALAKLIĞIN VEYA HIYANETİN TA KENDİSİDİR. . . . . . . .

26
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title