Haberler

PKK'nın Sözde Malatya Sorumluları Tutuklandı

Güncelleme:

Adıyaman DBP İl Eş Başkan Yardımcısı'nın aracında tutuklanan 5 kişiden 2'si PKK'nın sözde Malatya il sorumluları oldukları gerekçesiyle tutuklandı.

Terör Örgütü PKK'nın sözde Malatya il sorumluları oldukları öne sürülen 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Bu iki kişiyle birlikte yakalanan 3 kişi serbest bırakıldı.

DBP İL BAŞKAN YARDIMCISI'NIN ARACINDA GÖZALTINA ALINDILAR

Malatya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince gerçekleştirilen operasyonda, Adıyaman DBP il Eş Başkan Yardımcısı Zeynel A.'nın aracı Malatya girişinde durduruldu. Araçta bulunan 5 kişi PKK terör örgütü üyeliğinden gözaltına alındı.

2 ŞÜPHELİ MALATYA SORUMLUSU OLDUĞU GEREKÇESİYLE TUTUKLANDI

Emniyetteki sorguların ardından 5 şüpheliden PKK'nın sözde Malatya sorumluları olduğu öne sürülen ve kentte örgüte elaman kazandırdıkları tespit edilen Metin E. ile Sefize Y. terör örgütü üyeliği suçundan çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak Malatya E Tipi Cezaevine gönderildi. Diğer 3 şüpheli ise serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman Malatya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (61)

sanki:

bunlar kürde benzemiyor sanki ermenilere benziyorlar

63
8
yanıtYanıtla
Doğan:

Ermeninki kaba mı geliyor

yanıt0
yanıt0
ARTIK YETER:

İDAM İDAM İDAM

54
8
yanıtYanıtla
Kilisman:

Yakalansa ne olur iki gun sonra serbesler

54
2
yanıtYanıtla
zaza Mobil-ANDROID:

Bu halk yılmayacak.direnecek

10
42
yanıtYanıtla
EVET:

tiplere bakın bunlar kesinlikle kürt degil. kürt kimligine bürünmüş ermeni ajanları. pkk= ermenistamn projesi

35
5
yanıtYanıtla
ABREKMobil-ANDROID:

AH ULAN İDAM CEZASI OLACAKTI Kİ GÖRECEKTİK, BÖYLE RAHAT TAVIRLARLA ZAFER İŞARETİ YAPABİLİYOR MUYDU BU DİŞİ ÇAKAL, YOKSA ELEBAŞLARININ YAKALANDIĞINDA YAPTIĞI GİBİ YALVARIYOR MUYDU "BENİ ASMAYIN" DİYE...

34
5
yanıtYanıtla
Fatih YILMAZMobil-IOS:

Bu PKK nın devleti yıkamayacağı ve ülkeyi bölemeyeceğini kendileri de dahil tüm dünya biliyor! Buna rağmen niye bu vahşiliği yapıyorlar derseniz yere düşmüş Aslan'ın ayağa kalkmasını geciktirmek için! Ne yaparlarsa yapsınlar Allah nurunu tamamlayacak, tekrar Müslümanlar TBMM de olan hilafete tabi olacak ve yeniden bir olacağız! Tüm dünya unuttuğu adalete bizimle kavuşacak

35
3
yanıtYanıtla
utanin:

saddamin zulmunu yapiyorsunuz. umarim yinede sonunuz onlarinki gibi olmaz, ipinizi kurtler cekmez

4
30
yanıtYanıtla
Ahmet:

Sivil bunlar kimseyi kandirmayin

6
28
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title