Haberler

PKK'nın Elebaşlarıyla Fotoğraf Çektirenlerin Hepsi Ölüyor

Güncelleme:

Kandil'de elebaşılarıyla poz verip, fotoğraf çektiren onlarca PKK'lı terörist artık yaşamıyor. Etrafındakileri ölüme gönderen örgüt liderleri ise ölüm çarkını döndürmeye devam ediyor.

Terör örgütü PKK, yıllardır kandırarak veya kaçırarak dağa götürdüğü binlerce genci ölüme yolluyor. PKK'nın Kandil'deki üst düzey isimleri 'Cemal' kod adlı Murat Karayılan, 'Abbas' kod adlı Duran Kalkan ve 'Bahoz Erdal' kod adlı Fehman Hüseyin ile poz verip, fotoğraf çektiren onlarca terörist artık yaşamıyor. Irak'ın kuzeyindeki Kandil Dağı'nda bulunan kamplarda çekilen bu fotoğraflar eli kanlı örgütün yıllardır süren 'ölüm çarkını' gözler önüne seriyor.

HEPSİ ÖLDÜRÜLDÜ

Kandil'in Batı cephesinde yer alan Kurtak, Bole, Levce, Zergele, Surede, Belekati ile Doğu cephesinde yer alan Berda Kaşu, Dolekoge, Asus, Kalatukan, Pirbela, Zap, Gare ve Metina kamplarında bulunan ve örgütün lider kadrosu ile poz veren teröristler örgüt tarafından tek tek ölüme gönderildi. Örgütün ölüm çarkı yıllardır işlerken, Karayılan, Duran Kalkan ve Fehman Hüseyin ise kendileri için oluşturdukları güvenlikli üst düzey barınaklarda sefa sürüyor. Başta Karayılan olmak üzere örgütün üst düzey isimleri, kandırarak veya kaçırarak dağa götürüp, ölüme yolladıkları gençlerin ailelerine ise methiye dolu mektuplar gönderiyor. Kanlı örgüt, mektupların bir çoğunda "Halkına derin bir sevgiyi yüreğinde büyüten arkadaşımız, gerilla saflarında yer aldığı süre içinde büyük bir bilinçle ve sevgiyle görevlerini başarıyla yapmış bir arkadaşımızdı. Kalbimizde yaşamaya devam edecek" yazıp, yıllardır sürdürdüğü ölüm çarkını döndürmeye devam ediyor.

İşte PKK'nın Kandil'deki üst düzey isimleri Murat Karayılan, Duran Kalkan ve Fehman Hüseyin ile poz veren ve örgüt tarafından ölüme gönderilen o teröristlerden bazıları:

GABAR'IN SORUMLUSUYDU

Fehman Hüseyin ile fotoğraf çektiren 'Gülhat' kod adlı Batmanlı Selma Kaya, 4 Aralık 2007'de TSK'nın Gabar dağına yönelik operasyonunda öldürüldü. Kadın terörist, PKK'nın sözde silahlı kanadı HPG'nin askeri konseyi ve kadın meclisi YJA STAR'in üyesiydi. Kaya, Gabar'da yaklaşık 40 kişilik terörist grubun sorumlusuydu.

BAHOZ'UN SAĞ KOLUYDU

Yine Fehman Hüseyin'le poz veren teröristlerden 'Rohani Avaşin' kod adlı Muş Vartolu Mütevver Çelik 25 Eylül 2008'de Siirt'teki çatışmada ölü ele geçirildi. Örgüte katıldıktan sonra gittiği Kandil'de örgüt yöneticilerinin gözdesi olan kadın terörist, Bahoz Erdal kod adlı Fehman Hüseyin'in 3 yıl yakın korumalığını yapmış, sonra Siirt'e sözde grup komutanı olarak gönderilmişti.

MAVİ LİSTEDEYDİ

Murat Karayılan ile birlikte fotoğraf çektiren 'Azad Siser' kod adlı Ekrem Güney, 4 Mayıs 2016'da Diyarbakır'da öldürüldü. Aranan teröristler listesinde 1.5 milyon liralık "Mavi" listede bulunan Güney, sözde Orta Saha sorumlusu olarak 2014'te Türkiye'ye gönderildi.

AMANOS LİDERİ

Hatay Belen'de 1 Nisan 2016'da ölü olarak ele geçirilen 'Mazlum Palu' kod adlı İskender Doğruer, Amanos Dağları sorumlusuydu. HPG'nin de sözde askeri meclis üyesi olduğu belirlenen Doğruer örgütün önde gelen isimlerinden Duran Kalkan'ın en yakın adamlarından biriydi. 2005'ten bu güne Hatay kırsalında bulunan terörist 2006-2010 arasında Hatay'a terörist geçişlerini Suriye'den sağlayan isimdi.

GİZLEDİLER

Duran Kalkan'la poz veren Vanlı 'Delila Dilan' kod adlı Dilber Kayhan'ın ölümünü 2 yıl sonra açıklayan örgüt cenazesini ailesine vermedi. Küçük yaşta kaçırılarak Kandil'e götürülen Dilber Kayhan dağlarda odun toplamak, sığınak kazmak gibi işlerde yıllarca köle gibi çalıştırıldı.

(Kaynak: Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Murat Karayılan Fehman Hüseyin Duran Kalkan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (37)

Böğğ:

Ucubelere bakarmısın, foto çektirirmişler bir de. Mutant len bunlar. İnsanlık düşmanı dna''sı bozuk yamyamlar.

30
3
yanıtYanıtla
Türkiye Mobil-IOS:

Abdulah Gül le resim çekenler de ölüyor bunu niye haber yapmiyormusunuz

13
18
yanıtYanıtla
olumlu dunya:

nedense 40 senedir oluyorlar gerilalar

14
13
yanıtYanıtla
Raşit :

Pkk artık bitmiştir , dilediğiniz kadar çırpının burada etekli dansözler , son kırıntılarınızıda temizliyoruz sizlerde sıranızı bekleyin. . . .

23
3
yanıtYanıtla
ahmet:

hepsinin tipte aynı . sanki yeni bi hayvan türü keşfedilmiş gibi

22
3
yanıtYanıtla
ERZURUMLU DADAŞ:

Bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet edenler, gün gelir ekmeği yediği yerden kurşunu yer

13
12
yanıtYanıtla
TÜRKİYEDE YAŞAYAN VATAN HAİNLERİNE:

ulan kekolar sizin hiç aklınız kesiyormu birkaç bin hafif silahlı itle, kandildeki mağaralarda yapılan planlarla karşınızdaki ağır silahlarla donatılmış natonun büyük ordularından birisi olan Türk ordusunu yenip devlet kurabileceğiniz? Arkasında Avrupa ve abd desteği olan Yunanistan bile devlet olduğu halde kıbrısta perişan oldu. yedikleri sopayı unutmadılar daha. siz maşa olarak ancak böyle kullanılır, vur kaç ile, tuzaklı bomba ile can sıkar ondan öteye gidemezsiniz. çorbaya düşen sineksiniz

22
0
yanıtYanıtla
MARAŞLI:

Rabbim pkk bölücü teröristleri kahar ismiyle kahretsin inşallah

21
1
yanıtYanıtla
gs:

rabia

yanıt0
yanıt0
VATANDAŞ:

ARTIK SAĞCI SOLCU KALMADI ! ELİMİZDE BİR VATAN KALDI. . BİR DE VATAN HAİNLERİ. . VATANIMIZA DEVLETİMİZE SAHİP ÇIKALIM

20
1
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title