Haberler

PKK Mezarlığında Ağır Silah Bulundu

Güncelleme:

Mardin'in Nusaybin ilçesinde güvenlik güçleri tarafından yerle bir edilen PKK mezarlığında, uçaksavar olarak da kullanılan büyük çaplı mermi atan ağır makineli ele geçirildi.

PKK'nın Nusaybin'in Bagok bölgesindeki mezarlığı da jandarma birlikleri tarafından yıkıldı. Yıkım sırasında mezarlık çevresinde araştırma yapan güvenlik güçleri, çevre duvarının üzerinde ağır makineli silah buldu.

MEZARLIKLAR TEK TEK YIKILIYOR

PKK'nın inşa ettiği mezarlık yıkılırken , uçaksavar olarak da kullanılan büyük çaplı mermi atan ağır makineli ele geçirildi. Bir yandan il ve ilçe merkezlerindeki PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'nın saldırılarının önüne geçmeye çalışan güvenlik güçleri, diğer yandan da çoğunlukla Jandarma bölgelerinde inşa edilen mezarlıkları tek tek yıkmaya başladı.

ATIŞA HAZIR HALDE

Çözüm Süreci'nin sona ermesiyle değişen terörle mücadele stratejisi çerçevesinde; terör örgütünün Doğu ve Güneydoğu'da inşa ettiği PKK mezarlıklarının yıkımına başlandı. Nusaybin'in Bagok Bölgesindeki mezarlığın yıkımı sorasında, uçaksavar olarak tanımlanan ağır makineli silah bulundu. İncelemede büyük çaplı mermilerin silahın mekanizmasına sürülü halde bırakıldığı görüldü.

KARA VE HAVA HEDEFLERİ

Mezarlığa hakim tepenin üzerindeki bir kayaya kurulu halde bulunan ağır silahın, yapılacak operasyonlar sırasında kara ve hava hedeflerine müdahale amacıyla yerleştirildiği belirtildi. Ağır silah, güvenlik güçlerince balistik inceleme için kriminal laboratuvara gönderildi. Labaratuvar incelemesi sonucunda, silahın daha önca hangi olaylarda kullanıldığı tespit edilecek.

İşte yerle bir edilen o mezarlıktan kareler;




Kaynak: Haberler.com / Güncel

Nusaybin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir?
500

Yorumlar (407)

HAYVAN MEZARLIĞI:

Vatan hainlerinin ölüsüne LEŞ denir. ATAİST hainlerin leşine saygı duyulmaz tiksinilinir ancak.

207
76
yanıtYanıtla
FlfkgfMobil-IOS:

Ölüye bile saygınız yok yazıklar olsun size

23
72
yanıtYanıtla
111Mobil-ANDROID:

sonunuz geldi oğlum pkk tarih olacak

68
18
yanıtYanıtla
yusuf:

yav he he

yanıt12
yanıt26
v.perver:

Ermeniler savaştan kaçarken altınları ni mezarlara gömdü. Neden? Çünkü müslümanlar için mezar kutsaldır açmazlar diye. Bunlar da silah ve cepanelerini mezarlik kisvesi altın da sakliyorlar mezar felan da yokkkk

40
41
yanıtYanıtla
123:

E zaten bunların ırkı da ermeni değil mi

yanıt13
yanıt19
INADINA BARIŞ INADINA HDPMobil-IOS:

Faşistlere inat HDP diyorum

21
54
yanıtYanıtla
xxx:

Kürt milliyetçiliğini siz yapıyorsunuz faşistlik sizde olmasa yol kesip doğum yerine göre dağa adam kaçırmazsınız nankörler

yanıt4
yanıt0
diyarbakirli:

Bir kurt olarak pkk nin bitmesini cani gonulden istiyorum artik huzur istiyoruz

64
7
yanıtYanıtla
hayvan mezariMobil-ANDROID:

darma.duman edin itlerin mezarlarini ....

42
18
yanıtYanıtla
Tüm 407 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title