Haberler

PKK Mensuplarınca Çıkışları Engellenen Anne ve İki Kızını Güvenlik Güçleri Kurtardı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Anne ve iki kızın askerle birlikte yürümesi -Kızın açıklamaları Sur'daki terör operasyonu Diyarbakır'ın Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağı ve operasyonların devam ettiği bölgeden terör örgütü PKK mensuplarınca çıkışları engellenen anne ve iki kızı, güvenlik güçlerine sığındı Diyarbakır'ın Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağı ve operasyonların sürdüğü mahalleden PKK'lı teröristlerce çıkışları engellenen anne ve iki kızının güvenlik güçlerince güvenli bölgeye sevki sağlandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-Anne ve iki kızın askerle birlikte yürümesi

-Kızın açıklamaları Sur'daki terör operasyonu

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağı ve operasyonların devam ettiği bölgeden terör örgütü PKK mensuplarınca çıkışları engellenen anne ve iki kızı, güvenlik güçlerine sığındı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağı ve operasyonların sürdüğü mahalleden PKK'lı teröristlerce çıkışları engellenen anne ve iki kızının güvenlik güçlerince güvenli bölgeye sevki sağlandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Sur ilçesinin 6 mahallesinde vatandaşların ev ve eklentilerini işgal eden, cadde ve sokakları kapatan, silahlı saldırıda bulunan bölücü terör örgütü mensupları ve iş birlikçilerini etkisiz hale getirmek, ilçe merkezinde açılan çukurları kapatmak, barikatları ve engelleri kaldırmak ile el yapımı patlayıcıları imha etmek için operasyon düzenlendiği hatırlatıldı.

Fatihpaşa Mahallesi Yenibahçe Sokak'ta ikamet eden, sokağa çıkma yasağının başladığı günden bu yana bölücü terör örgütü mensupları tarafından evlerinden ayrılarak güvenli bölgeye gitmeleri engellenen anne ve iki kızının kaçarak güvenlik güçlerine sığındığı belirtilen açıklamada, ailenin ihtiyaçlarının karşılandığı, sağlık kuruluşunda kontrolleri yapıldıktan sonra güvenli bölgeye sevklerinin sağlandığı ifade edildi.

Açıklamada, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması, teröristlerle mücadele ve terörden etkilenen vatandaşlara karşı yürütülen yardım çalışmalarına kararlılıkla devam edileceği bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Icardi kaç gol oldu, gol krallığında kim önde? İcadi 2024 kaç gol attı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title