Haberler

PKK'lılar TRT Vericisine Saldırdı

Güncelleme:

Bingöl'de bir grup PKK'lı, TRT'nin verici istasyonuna saldırıda bulundu. İstasyonda büyük çapta hasar oluşurken, şiddetli patlama sesi halkı sokağa döktü.

Bingöl'de bir grup PKK'lının, TRT'nin verici istasyonuna yaptığı saldırıda istasyonda büyük çapta hasar oluştu. Şiddetli patlama sesi halkı sokağa döktü.

İSTASYONUN YANINA PATLAYICI YERLEŞTİRİLDİ

Edinilen bilgilere göre, olay, Bahçelievler ile Mirzan mahalleleri mevkiinde bulunan seyir terasında meydana geldi. Dün akşam saatlerinde TRT ve GSM operatörlerine ait verici istasyonlarının bulunduğu bölgeye gelen PKK'lılar, TRT istasyonunun yanına patlayıcı yerleştirdi.

HALK SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Patlayıcının infilak ettirilmesiyle duyulan şiddetli patlama sesi, yakın bölgedeki mahallelerde ikamet eden vatandaşları sokağa döktü. Patlamayla birlikte harekete geçen polis, çevrede inceleme yaparken, çatışmalı ortamdan dolayı huzursuz olan ve korku dolu anlar yaşayan halk kısa süre sonra evlerine kapandı.

POLİS SABAH İNCELEME YAPTI

Patlayıcının infilak ettirilmesiyle birlikte TRT'nin verici istasyonu büyük çapta zarar görürken, bölgede bulunan GSM operatörleri de patlamadan etkilendi.

Dün akşam saatlerinde tuzak ihtimalini göz önüne alarak bölgeye gitmeyen polis, sabah saatlerinde olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler Bingöl Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

Ali Veysel:

Vericiye saldırana verin mermiyi mermi manyağı olsun dingiller

18
5
yanıtYanıtla
MANİFESTO:

Hep bir Saldırın . . . Zaten başka birşey bilmiyorsunuz. . . . . Kanınızda , Canınızda, Soyunuzda Sopunuzda hep bir Saldırma Öldürme Yakma Yıkma Durumu var. . . . . Size Vergili Bu Pis İşler. . . . . Ama Allah koymaz koymayacak Yanınıza. . . !!

7
3
yanıtYanıtla
SERKAN:

kürt kardeşlerimiz anadilde yayın istedi devlet kürtçe kanalı hayata geçirdi, pkk bunun nesini hazmedemedi acaba?hani kürtlerin hakları için uğraşıyorlardı?. . .

4
0
yanıtYanıtla
Zazacan12:

Zaza vatanina ihanet etmez pkk ve ona destek veren Kürtler yerin dibine batsin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title